Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Puzdrá na mobilné telefóny

Puzdrá, obaly a kryty na mobil majú najmä ochrannú a dizajnovú funkciu. Pri ich výbere dbajte predovšetkým na to, aby sa presne hodili na váš smartfón. Rozmyslite si tiež, aký obal na mobil chcete a za akým účelom ho kupujete. Čo všetko je pri výbere puzdra na mobil dôležité a na čo sa zamerať? 

Pokračovať
Spresniť parametre
79736 položiek

Puzdrá na mobilné telefóny

Mobilné telefóny stoja veľa peňazí, preto k nim odporúčame zaobstarať si ochranné puzdro. Obaly na mobily poskytnú bezpečie pred dennými nástrahami, ako sú mierne pády, nárazy alebo odreniny, ktorým sa z času na čas nikto nevyhne. Puzdro zachová ich bezchybný vzhľad, plnú funkčnosť a vysokú hodnotu. Ide o dobrú investíciu doslova za pár korún. K dispozícii je dostatočný výber, a tak si zo širokej palety puzdier na smartfóny vyberie každý.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07