Obnoviť stránku

PureGear Pureboom

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PureGear Pureboom

Bezdrôtové športové slúchadlá PureGear Pureboom ponúknu okrem super zvuku tiež perfektnú kvalitu basov a výbornú izoláciu hluku z okolitého prostredia. Bez problému znášajú pot i vlhkosť a na jedno nabitie vydržia hrať až 8 hodín. S týmito slúchadlami bude váš tréning, alebo každodenné behanie mestom zábavou a nebudete obmedzovaní žiadnym káblom. Pripájané sú vďaka technológii Bluetooth s dosahom až 10 metrov a súčasne sú schopné pripojenia až k dvom zdrojom.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové športové Bluetooth slúchadlá
  • Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Multifunkčný ovládací panel s integrovaným mikrofónom
  • Magnetické konce slúchadiel pre bezpečné nosenie na krku
  • Ergonomický dizajn, odolné a kompaktné hliníkové prevedenie
  • Výdrž batérie až 8 h prehrávania
  • Podpora pripojenie až ku 2 zdrojom zvuku

Pohodlie

Konce oboch slúchadiel sú magnetické, čo dovoľuje bezpečnejšie nosenie na krku a už žiadne obavy zo straty. Tieto hliníkové sluchátka PureGear Pureboom obsahujú tiež multifunkčný ovládací panel s integrovaným mikrofónom, vďaka ktorému môžete ovládať prehrávanie, prijímať hovory a tiež komunikovať so systémami Google Now, či Siri. Vďaka variabilite pribalených ušných nástavcov a istiacich háčikov sadnú naozaj každému. Mušle slúchadiel umožňujú tiež ich otočenie, čo zapríčiní počúvanie len jedným uchom.

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená
Kód:  EAI501a
Produktové číslo:  PG-61664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03