Obnoviť stránku

Puma Czech Republic Home B2B Shirt chili pepper 152

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Puma Czech Republic Home B2B Shirt chili pepper 152

Futbalový sviatok roka 2016 sa nezadržateľne blíži. Európsky šampionát vo futbale sa v roku 2016 uskutoční vo Francúzsku. Na ňom nebude chýbať ani česká reprezentácia a veľa fanúšikov. Pri tejto príležitosti vyrobila spoločnosť PUMA fanúšikovské tričko určené pre deti, tak aby mohla fandiť celá rodina.
A ak sa teda chystáte do dejiska EURA 2016 osobne alebo budete fandiť doma pri televízore, nezabudnite vybaviť týmto nádherným tričkom aj vaše deti, čím dáte všetkým najavo, komu fandíte. Moderný dizajn trička je vyhotovený v českých národných farbách vrátane znaku s levom a loga PUMA. Materiál trička DryCell perfektne odvádza vlhkosť a udržuje telo v suchu a teple.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkosť 152
  • Vrátane národných symbolov
  • Materiál: 100 % polyester (DryCell)
  • Určené pre deti
  • Vyhotovenie s krátkymi rukávmi
Kód:  SPT6592
Produktové číslo:  4056205482680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18