Obnoviť stránku

Middle-earth: Shadow Of Mordor – PS4

4,6 21 hodnotení
15,90 €

Middle-earth: Shadow Of Mordor – PS4

Fanúšikovia čarovného sveta Pána prsteňov sa konečne dočkajú poriadneho zážitku aj na poli hernej zábavy. Skúsení vývojári zo štúdia Monolith sa už nejaký ten rok poriadne otáčajú, aby naplnili tvrdé očakávania aj vlastné ambície. Spisovateľ Tolkien naznačil vo svojich poviedkach veľa pútavých príbehov z rozmanitej Stredozeme, a práve jeden taký budete s postavou hraničiara Taliona nasledovať.

 

Prežite svoj príbeh uprostred Stredozeme

 

Talion už skôr padol v boji, ale teraz je povolaný späť tajomným prízrakom. Spojením dvoch duší vzniká zaujímavý prepletenec bojových a nadprirodzených schopností. Pod vašou taktovkou sa môžu zručnosti rozrásť do veľmi zaujímavých rozmerov. Vydáte sa na ťaženie proti armáde škriatkov a zároveň budete hľadať aj mocnú zbraň, ktorá by mohla ukončiť vládu zla. Na svojej púti otvoreným svetom zasiahnete do osudov mnohých postáv.
Ale rýchlo späť do akčného režimu, v ktorom môžete zabíjať na férovku mečom, potajomky dýkou alebo na diaľku lukom. Potrebné skúsenosti načerpáte práve úspešným používaním daného štýlu. Svoje útoky môžete reťaziť a výsledný kombo úder vás nielen premení na celkom slušnú vražednú mašinu. Škriatkov a podobnej hávede je v okolí stále dostatok a niekde za kameňom vás vyzerá aj starý známy Glum. Grafické spracovanie vyzerá nadmieru podarene a svoj diel práce na ňom odviedli pracovníci trikového štúdia WETA, ktoré má na svedomí vizuálne efekty filmovej trilógie aj pokračovanie v podobe Hobita.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Pán prsteňov

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Fantasy, Military
Herné mechaniky Otvorený svet
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MSX105
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5051892217033

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14