Obnoviť stránku

PS4 - DriveClub

4,4 55 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS4 - DriveClub

Pôvodne launchový titul pre vyvoňanú konzolu PlayStation 4 síce nabral meškanie, ale autori veľmi dobre vedia, prečo si hru zatiaľ schovávajú pre seba. Ako už názov napovedá, zažijete veľké jazdecké bitky predovšetkým pri multiplayerových zápoleniach. Hlavnou výhodou budú kompletné sociálne interakcie, dynamický herný obsah a veľký počet klubov, súperiacich o popredné priečky v rebríčkoch.

Sen pre každého pretekára

Celú hru majú na svedomí skúsení vývojári zo štúdia Evolution a ich cieľom je obdariť fanúšikov pretekárskych tátošov množstvom zábavy. Jazdný model zdedil rad vlastností zo simulátorov, ale vďaka rôznym podporným systémom si skvele zajazdia aj začínajúci piloti. Obzvlášť vhodná a pre plný zážitok nevyhnutná, bude investícia do nejakého pekného volantu. Pocit z ovládania auta pri vysokých rýchlostiach hraničí takmer s realitou.
Veľký diel si uzurpuje grafická časť, ktorá vytvorí doslova pastvu pre vaše oči. Detailné spracovanie vytunených áut, živé prostredie jednotlivých okruhov a dokonca aj nečakaná zmena počasia počas prebiehajúcich pretekov.
Už teraz sa môžete tešiť na zhruba päť desiatok vozov z rôznych kategórií. Každé z nich však bude úplne verne spracované vrátane detailného spracovania kokpitu. Perfektné ozvučenie je úplnou samozrejmosťou. Skladba tratí má niečo do seba a postupne navštívite celý svet. Niektoré sú klasické okruhové, iné zase vedú z jedného miesta na druhé a obsahujú množstvo odbočiek či skratiek.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX053
Produktové číslo:  PS719413172
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18