Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dirt Rally – PS4

5 2 hodnotení

Dirt Rally – PS4

Známa spoločnosť Codemasters zvolila pre svoj nový titul veľmi neobvyklé uvedenia. Bez akýchkoľvek fanfár sa na Steame v sekcii Early Access objavila závodná hra Dirt Rally, ktorá sa v maximálnej miere snaží držať 100 % simulácie rally závodov. O samotnom dokončení mali rozhodnúť čisto fanúšikovia a množstvo predobjednávok. Všetko dopadlo na jednotku a hra Dirt Rally tak vychádza okrem PC aj na konzolách.

Kľúčové vlastnosti

  • Autentický zážitok z jazdy
  • Viac ako 40 závodných špeciálov v luxusnej kvalite
  • Pútavý režim kariéry
  • Zábavný multiplayer s online rebríčkami

Stávka na simuláciu

Závodné hry v posledných rokoch zaznamenali ústup zo slávy aj preto, že sa vývojári snažili o vyumelkované prostredie s nerozbitnými autami. Dirt Rally ide úplne opačnou cestou a vsádza na realistické poňatie jazdy. To pocítite už od prvých metrov a rozhodne odporúčame poctivý tréning. Jediná možnosť, ako korigovať obtiažnosť, je nastaviť si asistentov trakcie, stability a systému ABS, na všetko ostatné už ste ale v hre sami.

Vysokooktánová porcia zábavy

Prevažná časť vášho pretekania sa bude odohrávať v režime Kariéry. Štartujete so starým závodným exemplárom a všetky peniaze si musíte vyjazdiť za dobré umiestnenie. Nakupovať však budete nielen novšie autá, ale tiež lepšiu mechaniku a upgrady pre jednotlivé pretekárske špeciály.
Okrem samotných rýchlostných skúšok si zajazdíte aj v sprievodných režimoch. Medzi tie sa počíta akčné rallyecross a preteky do vrchu. Dirt Rally je samozrejme prístupná ďalším používateľským modifikáciám pomocou služby Steam Workshop.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Pretekársky

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov
Problematickosť obsahu Online

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Dátum vydania

Rok vydání 2016
Mesiac vydania Apríl

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MSX253
Produktové číslo:  4020628813673
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17