Obnoviť stránku

PS3 - Ico/Shadow of the Colossus Collection

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PS3 - Ico/Shadow of the Colossus Collection

Dve vrcholnej hry z Playstation 2 (ICO + Shadow of Colossus) remastrované do HD kvality pre Playstation 3.
ICO:
Akčná adventúra v mysterióznom zabudnutom svete.Každú generáciu sa narodí chlapec s rohmi.Tento Ico chlapec je unesený zo svojej dediny a uväznený v hrobke opusteného hradu, kde čaká na obetovanie.Pri čakaní sa Ico zvláštne súhrou náhod prepadne jedným podlažím a upadne do bezvedomia.Zdá sa mu o mladej princeznej, ktorá je rovnako, ako on, uväznená vo vnútri hradu.Princezná na Ica volá a žiada o vyslobodenie.Po prebudení chlapec zatúži porozumieť onomu sna.Túži, aby sen bol pravdivý.A tak máme možnosť naplniť osud v dlhej ceste k záchrane začarované princezné a vymanenie sa z moci zlej kráľovnej alebo hriešnych prízrakov blúdiacich hradom.
Shadow of the Colossus:
Pokračovanie hry ICO.Táto hra, predchádza pôvodnú hru a na samom konci pochopíte aj všetky nadväznosti.V tomto dobrodružstve plného emócií a cestovanie sa pokúsime oživiť mladú dievčinu Mono tým, že porazíme 16 obrovských Colossů špeciálnym kúzelným mečom.Každý Coloss predstavuje jednu úroveň a hlavne úplne inú taktiku zneškodnenia.Než sa však k nemu dostanete, budete cestovať veľmi peknú krajinou.Svet ktorý sa pred vami rozvinie je fascinujúce, variabilný, osamelý a tak prirodzený, že budete len tak jazdiť na svojom koni a obdivovať umenie a kreativitu samotných tvorcov.Jazda na koni tiež patrí k tomu lepšiemu.
Parametre a špecifikácie:
Kompatibilita: PS3

Kód:  MS503
Produktové číslo:  PS719136095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04