Obnoviť stránku

Diablo III: Ultimate Evil Edition - PS3

4,5 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Diablo III: Ultimate Evil Edition - PS3


Viac ako 13 miliónov hráčov sa stretlo s hordami démonov v hre Diablo III. Teraz je rad na vás, aby ste sa zapojili do boja a pozdvihli zbrane proti nepriateľom všetkých smrteľníkov. Ultimate Evil Edition obsahuje v jedinom kompletnom balení základnú hru Diablo III aj rozšírenie Reaper of Souls. Takže sa pripravte. Zlo sa blíži.

  • Obráťte sa na spojencov - hrajte sami alebo vytvorte až štvorčlennú skupinu hrdinov. Spojiť sa môžete s miestnymi hráčmi a hrať na jednej obrazovke alebo s online hráčmi prostredníctvom siete PlayStation Network či Xbox Live.

  • Staňte sa hrdinom - povstaňte ako jeden z posledných obrancov ľudstva. Križiak (crusader), barbar (barbarian), šaman (witch doctor), lovec démonov (demon hunter), mních (monk) alebo kúzelník (wizard) - rozvíjajte svoju postavu a získavajte zničujúce schopnosti aj legendárnu výzbroj či výstroj.

  • Vymaňte sa z obliehania démonov - rozmetajte hordy zla naprieč piatimi dejstvami príbehu hry Diablo III. Alebo preskúmajte svet v režime dobrodružstva (Adventure Mode), v ktorom sa môžete vydať na lov vzácnych trofejí, ktoré sú strážené dávnym zlom číhajúcim v rôznych kútoch ríše smrteľníkov.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Fantasy

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma PS3
Edícia Deluxe

Séria

Herné a filmové série Diablo

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 3
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MS588b
Produktové číslo:  87175CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09