Obnoviť stránku

PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

PS Vita - LEGO Ninjago: Nindroids

Milujete zábavné akčné adventúry zo sveta LEGO hier? Jedna taká sa pre vás pripravuje a dokonca si ju zahráte aj kdekoľvek na cestách, ide totiž o verziu pre populárnu vreckovú konzolu PS Vita. S úspechom možno povedať, že Ninjago: Nindroids si na tejto platforme vychutnáte plnými dúškami.
Na prevzatie moci nad kľúčovou megalopolou New Ninjago City sa chystá odporný Overlord a jeho vyspelá armáda Nindroidov. V okolí sa však náhodou potuluje vaša šikovná postavička, ktorá sa hrdo pasuje do úlohy samotného majstra bojového umenia Spinjitsu. Vo viac než 30 leveloch sa vrhnete do tuhých súbojov proti jasnej presile. Našťastie nie ste proti robotickej armáde úplne bez šancí. Okrem hackovania riadiacich počítačov zvládnete rozdávať presné údery, jemne využívať špeciálne čepele, a tiež sa dostanete k riadeniu obrovských machov. Herná náplň doslova chrlí obsahom a vyložene láka na vyskúšanie.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PS Vita – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Platforma PS Vita
Kód:  MZ062
Produktové číslo:  5051892173001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12