Obnoviť stránku

Prusa i3 MK3

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prusa i3 MK3

Prusa i3 MK3 3D je všestranne vylepšený model, ktorý je tichší, spoľahlivejšie, rýchlejšie a múdrejší. Tlačiareň má prepracovaný extrudér so zvýšenou silou vytláčanie, pridanou celý rad užitočných senzorov pre perfektné priebeh tlače a novú magnetickú podložku MK52 s ľahko vymeniteľnými oceľovými tlačovými pláty s práškovým PEI povrchom, ktorý sa nepoškodí ani v prípade kontaktu s tryskou. Vďaka tom všetkému bude tlač ešte viac kvalitnejšie a dokonalého výsledku dosiahnete zakaždým.

Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne Prusa i3 MK3

  • Podávacie kolieska trysky od Bondt pre posúvanie filamentu z oboch strán
  • Vyhrievaná magnetická podložka s vymeniteľnými oceľovými plátmi
  • Prepracovaná os Y s väčšou tuhosťou rámu
  • Na osi Y tlačí rýchlosťou cez 200 mm/s (dvojnásobok rýchlosti MK2)
  • Vyhrievaná podložka s kompenzáciou studených rohov
  • Tichý ventilátor značky Noctua s reguláciou otáčok na extruderu
  • Tlačiareň sa dokáže plne zotaviť zo straty energie
  • Dodávaná ako stavebnica
  • Široká podpora materiálov - PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glas, filamenty s uhlíkovým vláknom, polykarbonát ...

Dohľad senzorov

3D tlačiareň Prusa i3 MK3 bola opatrená celým radom senzorov, aby bol tlačový proces dokonale monitorovaný a ihneď sa odhalil prípadný problém. Predovšetkým je tu senzor hodvábu, ktorý stráži nielen prítomnosť, ale aj samotný pohyb vlákna. Vďaka tomu odhalí dochádzajúci aj zaseknutý filament. Detekuje posunutie vrstiev a senzor pridaný do sondy P.INDA 2 kompenzuje teplotný rozdiel. Tým sa dosahuje úplnej presnosti od prvých až do posledných vrstiev. Dvojica pridaných termistorov potom meria teplotu elektroniky a detekuje prípadné chyby na doske i konektoroch.

Kompletné tlačové riešenie

Jedná sa o stavebnicu, ktorú si musíte sami zložiť. Ničoho sa ale nebojte. Montáž 3D tlačiarne Prusa i3 MK3 je detailne zdokumentovaná v manuáli vrátane ukážkových obrázkov. Rozhodne vás nečaká žiadne spájkovanie alebo podobne. Stačí len skrutkovanie a zapájanie konektorov. Samozrejme nechýbajú všetky potrebné náradie pre inštaláciu, softvérové vybavenie a kvalitná podpora samotného výrobcu, vďaka čomu si ho obľúbili používatelia po celom svete.

Kód:  DF513
Produktové číslo:  PRI-MK3-KIT-ORG-PEI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17