Obnoviť stránku

Prusa i3 MK3S+ – stavebnica

4,9 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prusa i3 MK3S+ – stavebnica

Original Prusa i3 MK3S+

Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne

Original Prusa i3 MK3S+

  • Podávacie kolieska trysky od Bondtech na posúvanie filamentu z oboch strán
  • Vyhrievaná magnetická podložka s vymeniteľnými oceľovými plátmi (hladký, zrnitý a zamatový)
  • Prepracovaná os Y s väčšou tuhosťou rámu
  • Na osi Y tlačí rýchlosťou viac ako 200 mm/s (dvojnásobok rýchlosti MK2)
  • Vyhrievaná podložka s kompenzáciou studených rohov
  • Tichý ventilátor značky Noctua s reguláciou otáčok na extrudéri
  • Tlačiareň sa dokáže plne zotaviť zo straty energie
  • Dodávaná ako stavebnica
  • Široká podpora materiálov – PLA, ABS, PET, HIPS, Flex PP, Ninjaflex, Laywood, Laybrick, Nylon, Bamboofill, Bronzefill, ASA, T-Glas, filamenty s uhlíkovým vláknom, polykarbonát
Stavebnica 3D tlačiarne
Original Prusa i3 MK3S+
Prusa i3 MK3S+
Prusa i3 MK3S+ je všestranne vylepšený pôvodný model MK3/MK3S – tichšia, spoľahlivejšia, rýchlejšia a inteligentnejšia. Tlačiareň má prepracovaný extrudér so zvýšenou silou vytláčania, pridaný celý rad užitočných senzorov na perfektný priebeh tlače a novú magnetickú podložku MK52 s ľahko vymeniteľnými oceľovými tlačovými plátmi. Voliť môžete medzi hladkým PEI povrchom, ktorý sa nepoškodí ani v prípade kontaktu s tryskou a zrnitým PEI povrchom. Vďaka tom všetkému bude tlač ešte viac kvalitnejšia a dokonalý výsledok dosiahnete zakaždým. Možnosti MK3S+ môžu byť navyše rozšírené pomocou Multi Material 2S upgradu, ktorý vám umožní tlačiť až 5 materiálov súčasne.



Novinky a inovácie
Vylepšená verzia obľúbenej 3D tlačiarne
Prusa i3 MK3S+
Keďže sú nové aj súčasné tlačiarne neustále vylepšované a vyvíjané, došlo aj na Original Prusa i3 MK3S. Teraz teda pod označením MK3S+. Od 24. novembra 2020 je táto 3D tlačiareň dodávaná s týmito novinkami:

Original Prusa i3 MK3S+
SuperPINDA
Sonda SuperPINDA disponuje oveľa kvalitnejším senzorom a súčiastkami v porovnaní so sondou P. I. N. D. A v2. Funguje úplne nezávisle od teploty a nepotrebuje termistor. Táto kombinácia vlastností je skvelým predpokladom na perfektnú prvú vrstvu každej tlače.
Original Prusa i3 MK3S+
Ložiská MISUMI
Ložiská na osiach Y sú novo vybavené kovovými príchytkami, ktoré sa jednoduchšie inštalujú a ložiská tiež lepšie držia. Okrem toho nastalo aj vylepšenie napínacieho mechanizmu remeňov osi X a zosilnenie plastových dielov X-endu. Novinkami vybavený extrudér umožní ľahšiu tlač flexibilných filamentov.
Original Prusa i3 MK3S+
Všetky predchádzajúce vylepšenia
Original Prusa i3 MK3S+ samozrejme zahŕňa všetky predchádzajúce vylepšenia, ktorá počas jej životnosti postupne pribúdali. Sú to napr. remene značky Gates, textilné rukávy na káble, kryt Einsy na lepšiu montáž Raspberry Pi, antikorózny povrch na hladkých PEI plátoch a mnoho ďalších, vrátane vylepšení firmwaru.
Pod dohľadom senzorov
Užite si bezproblémovú 3D tlač
Original Prusa i3 MK3S+
3D tlačiareň Original Prusa i3 MK3S+ bola vybavená celým radom senzorov tak, aby bol tlačový proces dokonale monitorovaný a ihneď sa odhalil prípadný problém. V prvom rade je tu senzor hodvábu, ktorý stráži prítomnosť vlákna. Vďaka tomu odhalí dochádzajúci filament. Deteguje posunutie vrstiev a senzor pridaný do sondy SuperPINDA kompenzuje teplotný rozdiel. Tým sa dosahuje úplná presnosť od prvých až po posledné vrstvy. Dvojica pridaných termistorov zase meria teplotu elektroniky a deteguje prípadné chyby na doske a konektoroch.
Kompletné tlačové riešenie
Tlačiareň Original Prusa i3 MK3S+ si zložíte sami
Original Prusa i3 MK3S+
Original Prusa i3 MK3S+ je v podstate stavebnica, ktorú si musíte sami zložiť. Ničoho sa ale nebojte, montáž 3D tlačiarne Original Prusa i3 MK3S+ je detailne zdokumentovaná v manuáli vrátane ukážkových obrázkov. Rozhodne vás nečaká žiadne spájkovanie alebo podobné aktivity. Stačí len skrutkovanie a zapájanie konektorov. Samozrejme nechýba ani kompletné potrebné náradie na inštaláciu, softvérové vybavenie a kvalitná podpora samotného výrobcu, vďaka čomu si ju obľúbili používatelia na celom svete.

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače FDM

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál ABS, ASA, FLEX, HIPS, Laybrick, Laywood, Nylon, PETT, PLA, PVA, TPE, TPU
Priemer filamentu 1,75 mm

Tlačový priestor

Hĺbka 210 mm
Šírka 250 mm
Výška 210 mm
Veľkosť tlačového priestoru Standard

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy 0,05 mm

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače 200 mm/s

Možnosti tlače

Možnosti tlače z PC cez USB 2.0, SD karta

Rozmer tlačiarne

Hmotnosť 7 kg

Počet hláv

Počet hláv 1

Displej

Displej Informačný/segmentový
Kód:  DF514
Produktové číslo:  PRI-MK3S-KIT-ORG-PEI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03