Obnoviť stránku

Crumpler Proper Roady Messenger S - červená

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Proper Roady Messenger S - červená

Veľmi praktická brašna značky Crumpler, je určená pre každodenné použitie . Je určená ako pre váš tablet s 10 "uhlopriečkou a to vr. jeho puzdra, tak pre ďalšie nevyhnutnosti ako sú jeho príslušenstvo, dokumenty formátu A4 a veci dennej potreby. Nepostrádateľnou súčasťou je uzatvárateľný zips na vrchnom vstupe do tašky, ktorá je navyše vyrobená z vodeodolného nylonu Chicken Tex Supreme a vaše veci sú tak v bezpečí. V spodnej časti tašky je umiestnené pútko pre prichytenie napr. Svetla na bicykel, alebo baterky, aby ste boli v noci vidieť. Rovnako tak sú po stranách brašne umiestnené reflexné prúžky .

Vrecko pre notebook je vo vnútri tašky polstrovaná a vybavená poistkou proti jeho vypadnutiu . Dizajnéri nezabudol na hlavnú časť, ktorá vám ponúkne dostatok miesta , Ako na dokumenty, tak na ostatné potrebné veci. Pre ľahké a pohodlné nosenie cez rameno príde vhod nastaviteľný ramenný popruh a pre nosenie v ruke potom dvojité madlo zaručujú úplné pohodlie.

Výrobky Crumpler sa vyznačujú nevšedným, originálnym dizajnom a veľmi vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajú náročným testom počas celého výrobného procesu. Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracovávať výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.

Kód:  GR598g6e
Produktové číslo:  PRYM-S-002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01