Obnoviť stránku

HP ProOne 600 21,5" G2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP ProOne 600 21,5" G2

HP ProOne 600 je štýlový kancelársky počítač zabalený do tela monitora. Dômyselne zvolený hardvér spotrebováva menej energie než klasické stolové počítače pri zachovaní výpočtového výkonu. Ľahká konštrukcia celého zariadenia navyše umožňuje jednoduchú manipuláciu a šetrí veľa miesta.

Kľúčové vlastnosti

  • All In One PC s výbavou integrovanou do tela displeja pre úsporu miesta
  • Matný voliteľne multidotykový IPS displej
  • Moderná hardvérová výbava
  • Ideálny pre firemné nasadenie

Displej je základ

Rozmerný 21,5"displej s rozlíšením 1 920 × 1 080 pixlov poskytuje dostatok zobrazovacieho priestoru pre prácu vo viacerých oknách zároveň. IPS technológia je zárukou špičkového farebného podania počas každej situácie. Matná povrchová úprava potom zaručuje elimináciu nežiaducich odleskov.

Hardvér nemá chybu

Taktovku nad skvelým výkonom celého počítača prevzal moderný procesor Intel a RAM s maximálnou kapacitou 8 GB. Dôležité dáta je nutné mať vždy v niekoľkých kópiách, k čomu vám poslúži DVD napaľovačka na bočnej strane monitora alebo čítačka pamäťových kariet. K internetu si počítač pripojíte cez ethernetové rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou WiFi. Súčasťou balenia je aj praktická súprava klávesnice s myšou. Ďalšie periférie potom bezproblémovo pripojíte hneď cez šesticu portov v štandarde USB 3.0.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača HP ProOne
Kód:  HPBD6014cNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13