Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Promo k LG GSA-Hxx, CD-R médium Verbatim LightScribe DataLifePLUS 10-pack Super AZO 80m/700MB 52x

Promo k LG GSA-Hxx, CD-R médium Verbatim LightScribe DataLifePLUS 10-pack Super AZO 80m/700MB 52x

Unikátny značková CD-R média s podporou technológie LightScribe!Tradične špičkové prevedenie Verbatim zaisťuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.Médium má štandardnú kapacitu 700 MB / 80 minút audio, možno na neho napaľovať až 52x a dodáva sa v cenovo výhodnom balení po 10 kusoch.
Technológia LightScribe predstavuje jednoduchý spôsob, ako vytvoriť precízny a trvanlivý obrázok v stupňoch šedi na CD alebo DVD média.Ide o priame kreslenie vypalovacím laserom na vrchnú stranu disku do špeciálnej záznamové vrstvy, ktorá tak mení farbu.Kreslenie možno využiť len vo vypalovacích mechanikách s podporou tejto technológie a len na špeciálne médiá.
Parametre a špecifikácie:
Typ média:CD-R, podpora LightScribe
Kapacita:700 MB / 80 min
Podporované rýchlosti zápisu:až 52x
Balenie:10 kusov
Kód:  GK091z
Produktové číslo:  43537
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09