Obnoviť stránku

Projektory Optoma

Projektory Optoma

Projektory Optoma

Mnoho výrobcov elektroniky sa chváli dlhou históriou. Značka Optoma, výrobca známy predovšetkým svojimi projektormi, však vznikla v roku 2002. Mladý pôvod v prípade Optoma Corporation znamená chuť púšťať sa do nových projektov. Projektory Optoma sa preto používajú na populárny video mapping, premietajú v kinosálach, ale ich kvalitu si môžu užívať aj zákazníci v domácich kinách.

4K projektory Optoma

4K projektory Optoma

Ak aspoň trochu hľadíte na kvalitu, skratka 4K vám nebude cudzia. Znamená vysoké rozlíšenie a teda obrovské množstvo detailov. Optoma je 4K projektormi známa – má v ponuke modely na domáce použitie náročných divákov, ale aj profesionálne DLP projektory určené do kinosál, kde zažiari (doslova) aj vďaka použitiu technológie HDR, laserového osvetlenia či použitím filmového štandardu farieb Rec.709.

Domáce kino Optoma

Oplatí sa na domáce použitie projektor? Určite áno. Skutočný filmový fanúšik totiž pozná rozdiel medzi domácim kinom a televízorom. Projektory Optoma na domáce kino majú takú cenu, aby boli lacnejšie ako televízor. Môžete si tak užívať Full HD rozlíšenie, vysoký kontrast a nezameniteľný dojem z obrazu premietaného na plátno. Projektory na domáce kino Optoma vám dovolia urobiť si každý večer rovnaký zážitok, aký by ste mali v kine.

Domáce kino Optoma
Kancelársky projektor Optoma

Kancelárske projektory Optoma

Prezentácia, zdieľanie informácií, prednášky, hodnotenie či reporting. Všetky tieto činnosti zvládnete úspešnejšie, keď ich dokážete správne vysvetliť a popísať. Presne s tým vám pomôžu kancelárske alebo interaktívne projektory Optoma, na ktorých zobrazíte tabuľky, web aj animácie. Dôležitou vlastnosťou kancelárskych monitorov je vysoký svetelný výkon, ktorý umožňuje premietať aj za denného svetla bez nutnosti riešiť zatemnenie. Vaše predstavenie preto neohrozia ani zmeny v harmonograme meetingu.

Spresniť parametre
91 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04