Obnoviť stránku

Projektory Epson

Projektory Epson

Projektory Epson

Históriu spoločnosti Epson mnoho ľudí v Európe nepozná. Akonáhle sa však uplatňuje celý názov Seiko Epson Corporation, už si určite spomeniete – špeciálne športovci poznajú Seiko ako sponzora časomiery z olympijských hier v Nagane a Tokiu. Bola by však škoda preskočiť kapitolu, ktorú Epson píše v oblasti projektorov, domácich kín a premietacích plátien.

Domáce kiná Epson

Domáce kiná Epson zaistia filmovú atmosféru

Do kina chodíme za zážitkami. Príbehy, napätie, emócie, to všetko sa stretáva na striebornom plátne. Rovnaké dojmy však môžete zažiť aj doma, kde sa k nim navyše pridá pohodlie a časová flexibilita. Projektory Epson môžu premietať, kedykoľvek si len spomeniete – počas dlhých zimných večerov aj cez deň, kedy sa nemáte kam ponáhľať. Projektory Epson premenia vašu obývaciu izbu na kinosálu. Hostí aj program si však vyberáte sami.

Obrazová technológia dovolí projektorom Epson čarovať

Niektoré rozdiely spozná len odborník, iné si všimne každý na prvý pohľad. Tým druhým prípadom môžu byť práve vlastnosti obrazu projektorov, ako je sýtosť farieb, kontrast alebo jemnosť. Možno nebudete vedieť, ktorý faktor sa na kvalite obrazového podania projektorov Epson prejavil najviac. Je to rozlíšenie 4K? Alebo technológia HDR? Alebo zaostrenie Super Resolution R? Vaše oči v každom prípade rozdiel spozorujú okamžite.

Filmové kino Optoma
Bezdrôtové projektory Epson

Bezdrôtové projektory Epson – menej káblov, viac pohodlia

Nikto nechce pred pozeraním filmu zapájať káble. Zároveň tie najlepšie filmy väčšinou nosíme v telefónoch – natáčame ich totiž my sami. Preto vybrané LCD projektory Epson podporujú prehrávanie cez MHL (Mobile High-Definition Link) a WirelessHD, ktoré umožňuje prenášať videá, hry, obrázky aj prezentácie cez WiFi aj pri rozlíšení 4K. Zaujímavou funkciou projektorov Epson je aj zobrazenie obrazu v obraze, ak chcete sledovať dva vstupy naraz.

Spresniť parametre
65 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07