Obnoviť stránku

Progress Metallics EK3102

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Progress Metallics EK3102

Všestranne použiteľný ponorný mixér Progress Metallics EK3102 v kuchyni nezaberie veľa miesta, zároveň vám však bez mihnutia oka vyčaruje rad zdravých smoothies, dezertov, kaší alebo napríklad polievok. Aby neustále výborne fungoval, je ponorný mixér opatrený motorom s dostatočným príkonom 400 W a dvojkrídlovou čepeľou. Regulácia rýchlosti je možná jednoduchým navolením jednej z 2 dostupných úrovní. Pre komfortné mixovanie je k dispozícii ochrana proti striekaniu, vďaka ktorej sa vám aj horúce pokrmy budú pripravovať ľahko a bezpečne.

Ponorný mixér Progress Metallics EK3102 a jeho kľúčové parametre

  • Vhodný na mixovanie
  • 2 rýchlosti
  • Príkon 400 W
  • Príslušenstvo: úzka mixovacia noha
  • Nadstavce možno pohodlne umyť v umývačke riadu

Ponorný mixér – všestranné použitie Progress Metallics EK3102

V balení s mixérom Progress Metallics EK3102 našlo miesto tiež skvelé príslušenstvo, ktoré môžete využiť veľmi univerzálne. Ponorný mixér má vo výbave aj úzku mixovaciu nohu prídavného nadstavca, s ktorou teraz pripravíte koktaily pre vašich priateľov priamo v pohároch. Sympatické je, že vďaka možnosti umývať nadstavce v umývačke, bude príslušenstvo mixéra stále ako nové.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Mixovanie
Počet nožov mixéra 2
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 400 W
Počet rýchlostí 2
Kód:  SOUR465
Produktové číslo:  EK3102CHAMPAGNEP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16