Obnoviť stránku

Professor FP 1101

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Professor FP 1101

Praktický kuchynský robot Professor FP 1101 5 v 1 je špičkovým pomocníkom pri príprave pokrmov. Vyniká svojím bohatým príslušenstvom a ponúka veľa užitočných funkcií. Balenie obsahuje aj strojček na mäso, mlynček na kávu a strojček na cestoviny. Jeho veľkou prednosťou je planetárny systém, kedy miešanie prebieha v eliptických dráhach a špeciálne tvarované metly zabezpečujú dokonalé premiešanie cesta bez zachytávaniu na stenách nádoby.

Robot disponuje silným motorom 800 W, ponúka šesť rýchlostí a funkciu pulse pre maximálne otáčky. Vo výbave nájdete miesiace nerezovú misu s objemom 5,2 l, v ktorej pripravíte 2 kg zmesi, a sklenenú nádobu s plniacim otvorom o objeme 1,5 l.

hlavné prednosti

  • bohaté príslušenstvo a veľké množstvo funkcií
  • planetárny systém
  • 6 rýchlostí + funkcia pulse
  • hnacie ústrojenstvo s otočným multifunkčné ramenom
  • jednoduchá obsluha a údržba
  • kávomlynček, strojček na mäso a cestoviny

jedinečné vybavenie

Skvelých výsledkov pri príprave pokrmov dosiahnete pomocou kovového hnetacieho háku pre prípravu cesta, kovového šľahacieho háku pre stredne tuhé cesta či metličky pre ľahká cesta, puding a šľahaný bielok. Hnacie ústrojenstvo je vybavené otočným multifunkčným ramenom, nechýba ani prísavné nohy, ktoré zaisťujú stabilitu robotu . Obsluha robote a montáž príslušenstva je veľmi jednoduchá. Okrem hnetacie metly a mixovacích nožov sú ostatné časti vhodné na umývanie v umývačke riadu.

Ďalšie užitočné vychytávky

Medzi ďalšie výhody patrí kávomlynček, ktorý oceníte pre mletie kávy či orieškov. Výborným pomocníkom je strojček na mäso s kovovým telom, šnekom a podávacie misou. Strojček je vybavený tromi mlecími kotúčmi s rôznymi priemermi otvorov, špičkovú vychytávkou sú mäsiarske nástavce pre plnenie klobás či nástavec pre kebab.

Milovníkov talianskej kuchyne nadchne strojček na cestoviny so šiestimi rôznymi nadstavcami aj, pomocou ktorých si pripravíte rôzne druhy čerstvých cestovín, či už to sú špagety, makaróny, široké rezance (fettucine) či úzke rezance (tagliatelle). Nechýba ani nástavec na rúrky a duté cesto pre tých, ktorí radi maškrtia.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo mixér, mlynček na mäso, mlynček na kávu

Vlastnosti

Príkon 800 W
Počet rýchlostí 6
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo)

Materiál

Materiál plášťa Plast

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 10,4 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  PRORK001
Produktové číslo:  FP1101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04