Obnoviť stránku

Profesor DP08

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Profesor DP08

Automatická domáca pekáreň Profesor DP08 je veľmi obľúbeným domácim spotrebičom pre pečenie čerstvého domáceho chleba a pečiva. Ponúka 12 programov pre rôzne typy pečenie a druhy pečiva ako je napr. Celozrnný chlieb či francúzske pečivo. Pekáreň je vhodná aj pre prípravu bezlepkového pečiva a pre varenie marmelády a džemu. Jej obsluha je veľmi jednoduchá, stačí len vložiť suroviny a pekáreň je sama umíchat a uhnetie cesto. Nechá ho vykysnúť a upečie lahodný chrumkavý chleba. Pekáreň disponuje dvoma hnetacími hákmi pre lepšie premiešanie cesta. Pri pečení chleba si môžete vybrať z troch úrovní nastavenia farby kôrky.

Hlavné prednosti

  • 12 programov
  • jednoduchá obsluha
  • 2 miesiace háky
  • 3 úrovne nastavenia farby kôrky
  • LCD displej so zobrazením priebehu prípravy
  • časovač
  • veko so skleneným priezorom
  • vyberateľná nádoba na pečenie s nepriľnavou vrstvou
  • bezpečný chladný povrch

Užitočné funkcie

Prednosťou pekárne je veľa skvelých funkcií, ktoré ponúka. Veľký LCD displej vás informuje o priebehu prípravy cesta, akustický signál zase o nutnosti vloženie ďalších ingrediencií. Výborná je aj funkcia odloženého štartu až o 13 hodín pomocou časovača. Vyberateľná nádoba na pečenie je potiahnutá nepriľnavým povrchom. Pre jednoduchú manipuláciu je pekáreň opatrená protišmykovými nožičkami, nechýba ani priehľadné veko pre kontrolu pečenie. Doprajte si každé ráno na raňajky voňavý čerstvý chlieb či chrumkavé rožky a kúpte si túto špičkovú domácu pekáreň.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
31 × 27 × 41 cm

Hmotnosť vrátane obalu:
8,1 kg

Kapacita:
Bochník chleba 1,4 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 850 W
Hmotnosť náplne 1 400 g
Počet hákov 2 ks
Kód:  PROPD001
Produktové číslo:  DP08

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13