Obnoviť stránku

Procesor Intel Quad-Core XEON X3220

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Procesor Intel Quad-Core XEON X3220

Inovatívny výkonný 64-bitový Štvorjadrové procesory navrhnutý so zreteľom na funkčnosť a všestrannosť.Je ideálny pre majiteľov menších firiem, ktorí chcú rozširovať svoju pôsobnosť, riadiť operácie s väčším výkonom a účinnosťou a chcú súčasne chrániť jednou zo svojich najdôležitejších hodnôt - informácie.Servery na vstupnej úrovni založené na procesoru Intel XEON sa vyznačujú už preukázaným výkonom, ovládateľnosťou a spoľahlivosťou a dovoľujú vám venovať viac času rozvoju obchodných záležitostí.Rozšírenie EM64T umožňuje spúšťanie nativních 64-bitových aplikácií i súčasných 32-bitových bez degradácie výkonu.Je navrhnutý pre extrémne výkonné počítače s dôrazom na mnohovláknové spracovania a prevádzkovania mnohých aplikácií súčasne.
Procesor je založený na osvedčené architektúre a je vyrábaný pokročilou 65 nm technológiou novej generácie využívajúce "napnutého" kremíka.Beží na systémové sběrnici 1066 MHz, čo spolu s rozšírenou cache pamäťou 8 MB prispieva k maximálnemu výkonu celého systému.Pre lepší prenos tepla chladiči má osvedčený heat spreeder a osadzuje sa do optimalizované patice označené LGA 775.Je dodávaný v špeciálnom BOX balenie s certifikovaným aktívnym chladičom.Procesor podporuje inovatívne technológiu virtualizácie s najširším záberom a podporou zo strany operačných systémov.
Parametre a špecifikácie:
Jadro:
Počet jadier:4
Výrobný proces:
65 nm
Pätica:
Socket LGA 775
Pracovná frekvencia:
2,66 GHz
Frekvencia zbernice:
1066 MHz
Cache L2 pamäť:
Level 2 Cache:8 MB
Tepelný výkon procesoru (TDP):
Maximálna:95 W
Podporované technológie:
EM64T (podpora 64bit), Virtualizačné technológie, Executive Disable bit
Balenie:
BOX vrátane certifikovaného aktívneho chladiča
Kód:  BO738m
Produktové číslo:  BX80562X3230

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18