Obnoviť stránku

IntelDual-CoreXEON7020

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

IntelDual-CoreXEON7020

Inovatívny dvojjadrový procesor, ktorý ponúka veľký výkon, robustní možnosti virtualizácie a spoľahlivosť pre náročné 64 - a 32-bitové firemné aplikácie.Se servery vybavenými dvojjadrovými procesormi Intel Xeon radu 7000 získate priestor k zvyšovaniu výkonu, spoľahlivosť a širokú podporu IT odvetvia, potrebné na spracovanie série simultánnych transakcií (napr.v databázach, aplikáciách riadenie dodávateľských reťazcov a podnikových systémoch) a navyše virtualizáciu a konsolidáciu, ktoré umožňujú lepšie využívanie serverov v datacentre.
Procesor podporuje technológiu Intel Hyper-Threading a umožnia jedinému dvoujádrovému procesora súbežné spracovanie štyroch softvérových vlákien.Táto platforma je tiež vybavené bezpečnostnými funkciami, ako je Execute Disable Bit, a lepšou správou energie využívajúce Demand Based Switching.
Parametre a špecifikácie:
Jadro:
Paxville
Počet jadier:2
Výrobný proces:
90 nm
Pätica:
Socket 604
Pracovná frekvencia:
2,66 GHz
Frekvencia zbernice:
667 MHz
Cache L2 pamäť:
2 x 1 MB
Tepelný výkon procesora:
Maximálna:165 W
Podporované technológie:
EM64T (podpora 64bit), Virtualizačné technológie, Executive Disable bit, Hyper-Threading, mikroarchitektúre Intel NetBurst, Enhanced Intel SpeedStep, Inštrukcie Streaming SIMD Extensions 3 (SSE3)
Balenie:
BOX vrátane certifikovaného pasívneho chladiča
Kód:  BO785
Produktové číslo:  BX80560KF2660F

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16