Obnoviť stránku

Pro Plan

pro plan akce

PRE DLHÝ A SKVELÝ ŽIVOT
VÁŠHO PSA A MAČKY

Purina Pro Plan

Už viac ako 90 rokov vedeckí pracovníci spoločnosti Purina vyvíjajú nové priekopnícke metódy, ako zlepšiť život mačiek a psov prostredníctvom výživy. Keďže sme presvedčení, že kvalitná strava je základnou podmienkou pevného zdravia, môžeme zaručiť, že každé krmivo Purina zvieratám poskytuje absolútne všetky živiny, ktoré potrebujú pre zdravý život. Diétne krmivá PURINA PRO PLAN však tento základný cieľ prekonávajú a vďaka tomu, že obsahujú špecifické koncentrácie určitých živín s cieľom uspokojiť konkrétne nutričné nároky rôznych zvierat v rôznych životných štádiách, im ponúkajú optimálnu výživu.

PRO PLAN ponúka vyvážené krmivo aj pre vášho domáceho maznáčika

Vďaka dlhoročnej tradícii a vedecky overenému prínosu pre zdravie, je náš sortiment krmiva PRO PLAN natoľko prepracovaný, že dokážeme uspokojiť potreby všetkých mačiek aj psov.

PRO PLAN sa skladá výhradne z pokrokovej výživy, ktorá obsahuje rôznorodé zdroje chutí z vysoko kvalitných kúskov mäsa a rýb, ako napríklad kúsky hydiny, jahňacieho, lososa alebo hovädzieho. V krmivách pre mačky nájdete navyše králika, tresku či pstruha.

Suroviny pre naše krmivo boli zmrazené tak, aby v nich zostali zachované kľúčové živiny, a dokonale uvarené, aby vášmu maznáčikovi skvele chutili.

PRO PLAN prináša to najlepšie nutričné riešenie pre vašich miláčikov

Sme presvedčení, že v oblasti výživy vášho maznáčika zohrávate kľúčovú úlohu. Pre nás ste hlavnými garantmi dobrých životných podmienok vášho zvieraťa. Práve preto je naším cieľom podeliť sa s vami o všetky znalosti v oblasti výživy domácich maznáčikov a starostlivosti o nich. Preto sa tak usilovne snažíme prísť na to, ktoré témy v oblasti zdravia vašich maznáčikov vás najviac zaujímajú. Na základe rozsiahleho spotrebiteľského prieskumu môžeme zaručiť, že naše vedecké štúdie sa zameriavajú na oblasti, ktoré najviac ovplyvňujú životy zvierat a ich majiteľov..

Bez pridaných farbív

Krmivo neobsahuje žiadne umelé farbivá

Mäso na 1. mieste

Krmivo má obsah mäsa v zložení na prvom mieste

Vedecky overené benefity

Garantujú pozitívnu zmenu pre vášho maznáčika

Vyvážené zloženie

Dokonale vyvážené nutričné zloženie našich krmív je zárukou ich maximálneho prínosu v oblasti výživy

Odporúčania veterinárov

Veterinári nás odporúčajú práve kvôli našim odborným znalostiam a vedeckému prístupu

  • Pes
  • Šteňa
  • Mačka
  • Mačiatko
Sensitive Skin

Zdravá koža a srsť

PRO PLAN Sensitive Skin vyvinutý našimi veterinármi a odborníkmi na výživu poskytuje pokrokovú výživu zlepšujúcu stav citlivej kože dospelých psov.

Prejsť na ponuku
Sensitive Digestion

Citlivé trávenie

PRO PLAN Sensitive Digestion vyvinutý našimi veterinármi a odborníkmi na výživu zlepšuje trávenie u psov so sklonom k zažívacím problémom.

Prejsť na ponuku
Everyday Nutrition

Celkové zdravie

PRO PLAN Everyday Nutrition vyvinutý našimi veterinármi a odborníkmi poskytuje pokrokovú výživu, ktorá spĺňa špecifické potreby dospelých psov a pomáha im udržať sa v kondícii.

Prejsť na ponuku
Age Defence

Pokročilý vek

PRO PLAN Age Defence vyvinutý našimi veterinármi a odborníkmi na výživu udržuje myseľ vášho psa aktívnu a v strehu po dlhší čas.

Prejsť na ponuku
Light Sterilised

Ideálna hmotnosť

PRO PLAN Light Sterilised vyvinutý našimi veterinármi a odborníkmi na výživu preukázateľne podporuje zdravé chudnutie.

Prejsť na ponuku
duo délice

Mlsné psy

PRO PLAN DUO DÉLICE si psy zamilujú vďaka vycibrenej chuti a inovatívnej kombinácii dvoch štruktúr chrumkavých granúl a krehkých kúskov.

Prejsť na ponuku
Sensitive Digestion

Citlivé trávenie

PRO PLAN Sensitive Digestion vyvinutý našimi veterinármi a odborníkmi na výživu zlepšuje trávenie u šteniat so sklonom k zažívacím problémom.

Prejsť na ponuku
Healthy Start

Ideálny štart do života

Veterinári a odborníci na výživu spoločnosti Purina vyvinuli PRO PLAN PUPPY s kombináciou živín Healthy Start – krmivo pre čo najlepší štart vášho šteňaťa do života.

Prejsť na ponuku
Sterilised Renal plus

Kastrované mačky

PURINA PRO PLAN Sterilised Renal ponúka kompletnú výživu ušitú na mieru nutričným potrebám kastrovaných/sterilizovaných mačiek.

Prejsť na ponuku
Vital Functions

Celkové zdravie

Krmivá PURINA Vital Functions vytvorené veterinármi a odborníkmi na výživu poskytujú mačkám výživu, ktorá ich podporuje počas celého ich života.

Prejsť na ponuku
Delicate Digestion

Mlsné mačky

Krmivo PURINA PRO PLAN Delicate Digestion pripravené z vybraných zdrojov bielkovín znižuje pravdepodobnosť vzniku nepriaznivej reakcie na krmivo.

Prejsť na ponuku
light

Ideálna hmotnosť

Receptúru PURINA PRO PLAN LIGHT vytvorili veterinári a odborníci na výživu pre menej aktívne mačky a pre mačky s nadváhou.

Prejsť na ponuku
Derma Care

Krásna srsť

Krmivo PURINA PRO PLAN Derma Care pripravené veterinármi a odborníkmi na výživu obsahuje špecifickú kombináciu živín, ktorá podporuje zdravú kožu a krásnu srsť.

Prejsť na ponuku
Healthy start

Ideálny štart do života

Veterinári a odborníci na výživu spoločnosti Purina vyvinuli PRO PLAN ORIGINAL KITTEN s kombináciou živín Healthy Start – krmivo pre čo najlepší štart vášho mačiatka do života.

Prejsť na ponuku

Viac ako 60 % zákazníkov nakupuje zdravé krmivo a jeho zloženie zohráva kľúčovú úlohu

Časy, kedy naši štvornohí priatelia museli jesť zvyšky zo stola a konzervy obsahujúce všetko len nie mäso, sú dávno preč. V súčasnosti chovatelia kladú dôraz na zdravú výživu psov aj mačiek. Vedia, že nekvalitná strava sa podpisuje na ich zdraví, kvalite srsti a energii. Výsledky prieskumu to len potvrdzujú.

56 % opýtaných majiteľov mačiek uvádza:

Je dôležité, aby krmivo pre moju mačku neobsahovalo žiadne konzervačné látky ani umelé arómy či farbivá.

55 % opýtaných majiteľov mačiek uvádza:

Je nevyhnutné, aby krmivo pre moju mačku obsahovalo mäso ako hlavnú zložku.

58 % opýtaných majiteľov psov uvádza:

Je nevyhnutné, aby krmivo pre môjho psa neobsahovalo žiadne konzervačné látky ani umelé arómy či farbivá.

53 % opýtaných majiteľov psov uvádza:

Je nevyhnutné, aby krmivo pre môjho psa obsahovalo mäso ako hlavnú zložku.

Spresniť parametre
86 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12