Obnoviť stránku

Pro-Ject Debut Carbon + OM10 – čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pro-Ject Debut Carbon + OM10 – čierny

Gramofón Pro-Ject Debut Carbon je skvelým nástrojom na prehrávanie vinylových platní pre začínajúcich audiofilov. Využíva tichý synchrónny motor, ktorý je umiestnený cez sorbotanové tlmiče. Motor pomocou silikónového remienka poháňa nízkorezonančný, ťažší tanier z MDF. Hlavná časť šasi je potom vyrobená z ľahkej, ale veľmi tuhej drevotrieskovej dosky.
Zásadnou a revolučnou zmenou je osadenie ramena s tubusom z uhlíkových vlákien, čo je v tejto cenovej kategórii absolútne unikátne.
Vzhľadom na pokročilú koncepciu sú nežiaduce rezonancie efektívne prevedené do základne ramienka a následne do šasi. Gramofón je dodávaný s inštalovanou prenoskou Ortofon OM10 s eliptickým hrotom, takže ho stačí zapojiť do zodpovedajúceho systému s gramofonnym predzosilňovačom a môžete začať počúvať hudbu vo vynikajúcej kvalite. Elektroinštalácia je vedená na spodnej strane základnej dosky v nízkych nadstavbách.
Parametre a špecifikácia:
Technické dáta:
Rýchlosť 33/45 ot./min (ručné prepínanie)Princíp: remienkový pohonTanier: 300 mm MDF s plstenou podložkou (0,8 kg)Maximálna odchýlka otáčok: +/- 0,10 %Rýchlosť posunu: +/- 0,80 %Hlavné ložiská z antikorovej oceleRamienko 8,6", CarbonEfektívna dĺžka ramena: 218,5 mmEfektívna hmotnosť ramena: 6,0 gPresah: 18,5 mmProtizávažie pre prenosku: 4 – 9 g (voliteľné protizávažia 8 – 15 g)Sila sledovania: 10 – 30 Nm (min – max)Odstupný signálový šum: -68dBSúčasťou príslušenstva kábel RCA, veko
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery 415 × 118 × 320 mm (Š × V × H) (zatvorené veko)
Hmotnosť 5,6 kg
Štandardné príslušenstvo:
AC adaptér
Kryt proti prachu
Prenoska Ortofon OM10

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Predzosilňovač Vstavaný
Náhon Remienkom
Ovládanie Manuálne

Vlastnosti a funkcie

Rýchlosť otáčok (ot./min) 33,3, 45
Typ ramienka Rovné ramienko
Odstup signál/šum 68 dB
Dizajn Moderný

Rozmery a hmotnosť

Šírka 415 mm
Hĺbka 320 mm
Výška 118 mm
Hmotnosť 5,6 kg
Kód:  PRO104a
Produktové číslo:  DEBUT CARBON + OM10 black

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18