Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Zdravotnícke prístroje – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné zdravotnícke prístroje. Cenových hitov v kategórii zdravotnícke prístroje máme v súčasnej dobe 86. Hľadáte najlacnejší zdravotnícke prístroje? Potom sa pozrite do kategórie lacné zdravotnícke prístroje.
Spresniť parametre
86 položiek

Zdravotnícke prístroje – cenové bomby, akcie

Pre svoje praktické využitie a neoceniteľnú pomoc v rôznych situáciách si výrobky pre zdravie v domácnostiach držia pevné miesto. Chcete mať dokonalý prehľad o svojom zdravotnom stave, vyznávate aktívny životný štýl, hodláte "zhodiť" nejaké to kilo, alebo si len chcete spríjemniť domov? Na tomto mieste nájdete zdravotné pomôcky ako sú tlakomery, teplomery, infra lampy, inhalátory a tiež zvlhčovače vzduchu, detské pestúnky či sušiče rúk.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14