Obnoviť stránku

Zdravotnícke prístroje

Zdravie je to najdôležitejšie, čo máme, a preto by sme sa oň mali dôkladne starať. S touto starostlivosťou vám pomôžu prístroje na starostlivosť o zdravie, ktoré si poradia nielen so začínajúcim nachladnutím, ale aj s bolesťou svalov či s meraním rôznych hodnôt. Vyberte si z niekoľkých špičkových zariadení to pravé priamo pre vás.

Pokračovať
Spresniť parametre
1497 položiek

Zdravotnícke prístroje

Pre svoje praktické využitie a neoceniteľnú pomoc v rôznych situáciách si výrobky pre zdravie v domácnostiach držia pevné miesto. Chcete mať dokonalý prehľad o svojom zdravotnom stave, vyznávate aktívny životný štýl, hodláte "zhodiť" nejaké to kilo, alebo si len chcete spríjemniť domov? Na tomto mieste nájdete zdravotné pomôcky ako sú tlakomery, teplomery, infra lampy, inhalátory a tiež zvlhčovače vzduchu, detské pestúnky či sušiče rúk.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04