Obnoviť stránku

TrudiBaby roll-on po bodnutí hmyzom 20 ml

4,91 €

TrudiBaby roll-on po bodnutí hmyzom 20 ml

Už žiadne slzičky a nežiaduce svrbenie po hmyzom bodnutí. S gélom TrudiBaby v podobe roll-onu všetky nepríjemné pocity rýchlo odznejú a zostane len úľava. Gél na báze rastlinných výťažkov z harmančeka, nechtíka lekárskeho a aloe vera postihnuté miesto rýchlo upokojí. Obsiahnutá kyselina octová a hyalurónová zase predídu nepríjemnému opuchu a zaistia ochladenie. Prípravok bol dermatologicky testovaný a je vhodný pre všetky typy pleti. Poteší svojou nemastiacou konzistenciou a jemnou vôňou. Roll-on s gélom po bodnutí hmyzom TrudiBaby môžete použiť aj na pokožku popálenú žihľavou.

Kľúčové vlastnosti gélu po bodnutí hmyzom TrudiBaby

  • Pomocník na ošetrenie štiepancov od hmyzu
  • Gél po bodnutí hmyzom TrudiBaby v praktickom roll-one
  • Na báze rastlinných výťažkov z harmančeka, nechtíka lekárskeho a aloe vera, ktoré postihnuté miesto upokojí
  • Kyselina octová a hyalurónová predchádza opuchu a zaistí ochladenie
  • Gél po hmyzím pichnutí bol dermatologicky testovaný, vhodný pre všetky typy pleti
  • Nemastiaca konzistencia, s jemnou vôňou
  • Roll-on s gélom po bodnutí hmyzom TrudiBaby využijete aj na pokožku popálenú žihľavou

Použitie:
Naneste na postihnuté miesta ihneď po uštipnutí alebo uhryznutí. Nevtierajte, ale nechajte priamo pôsobiť na postihnutom mieste. V prípade potreby opakujte po 10 – 15 minútach.

Upozornenie:
Uchovávajte mimo dosahu detí! Len na externé použitie. Nedotýkajte sa aplikátorom úst a očí. V prípade začervenania alebo podráždenia pokožky prerušte užívanie. Neaplikujte na poškodenú pokožku alebo v prípade výskytu kožných ochorení a alergií. Výrobok nechráni pred následkami uhryznutia kliešťami. V tomto prípade vyhľadajte okamžite lekára.

Zloženie

Aqua, Šťava z listov aloe barbadensis, Glycerín, Phenoxyethanol, Výťažok z kvetov Chamomilla recutita, Sclerotium gum, Parfum, Malva sylvestris leaf extract, Calendula officinalis flower extract, Sodium hyaluronate, Acetic acid, Tetrasodium Glutamate diacetate, Etylhexylglicerín

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 20 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Upokojujúci

Objem

Objem 20 ml

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Forma

Forma Gélový

Účinok

Účinok Upokojujúci

Typ

Typ pokožky Detská
Kód:  TELE124
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8052049551212

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08