Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tekuté stierače rozprašovač 300 ml

4,6 37 hodnotení
8,89 €

Tekuté stierače rozprašovač 300 ml

Tekuté stierače rozprašovač sa postarajú o to, aby sklá na vašom aute zostali dokonale čisté a transparentné za všetkých okolností. Špeciálne vyvinutý prípravok aktívne zamedzuje zachytávaniu vody na skle a zabraňuje tiež jeho zahmlievaniu. Unikátna emulzia je obohatená o silikón a na skle vytvorí neviditeľný trojvrstvový povlak, vďaka ktorému je vyvolaný efekt vírenia vody. Ak auto dosiahne rýchlosť nad 65 km/h, vzdušný prúd vytlačí kvapky vody cez okraj skla bez toho, aby ste museli zapnúť stierače. Jazdite bezpečne aj keď je vonku nepríjemný dážď. Prípravok taktiež chráni sklá pred zamrznutím pri nízkych teplotách. Po jeho následnej aplikácii sa na skle vytvorí ochranná vrstva, ktorá efektívne znižuje priľnavosť drobných nečistôt a hmyzu.
Inovatívna technológia NANO+ bola vyvinutá v spolupráci so známou spoločnosťou BRENNTAG a spočíva v obsiahnutí nanočastíc kremíka a striebra. Tieto nanočastice dokážu na molekulárnej úrovni hĺbkovo preniknúť až do štruktúry čistených súčastí. Na podklade vytvorí transparentný trojvrstvový povlak, vďaka ktorému je efekt odpudzovania častíc vody, prachu a drobných nečistôt mnohonásobne silnejší. Aktívne ióny striebra sa postarajú o zničenie všetkých baktérií. Technológia neobsahuje žiadne škodlivé farbivá a disponuje fungicídnymi a dezodoračným účinkami. Prípravok má tekutú konzistenciu. Nanesiete ho komfortne pomocou praktického rozprašovača. Poteší vás aj výhodné balenie s objemom 300 ml.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívne zamedzuje zachytávaniu vody, hmyzu a všetkých nečistôt na skle
  • Zabraňuje zahmlievaniu skla
  • NANO+ technológia umožňuje preniknutiu prípravku hlboko do štruktúry
  • Fungicídne a dezodoračné účinky
  • Bez obsahu farbív, technológia priaznivá pre alergikov
  • Komfortné aplikácie pomocou uzáveru

Parametre a špecifikácia:
Objem:
300 ml


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Autosklá

Objem

Objem 0,3 l (300 ml)
Kód:  AUPR230
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  am00213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12