Obnoviť stránku

Sony LCJ-HVAB čierne

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony LCJ-HVAB čierne

Nielen elegantné, ale aj praktické ochranné puzdro určené pre vybrané fotoaparáty Sony. Ideálne príslušenstvo na cesty, ktoré poskytne vášmu zariadeniu slušnú porciu ochrany pred otrasmi, škrabancami a prachom. Zároveň ide o štýlový módny doplnok, ktorý vdýchne aparátu úplne nový dizajnový rozmer. Konštrukcia puzdra pozostáva z dvoch oddeliteľných častí – časť určená pre telo a časť určená pre objektív.

To, že sú oba komponenty oddeliteľné, je doslova skvelá správa. Ak chcete totiž fotografovať, môžete ponechať puzdro na telo pripevnené. Fotoaparát je tak stále aspoň čiastočne chránený. Zároveň máte k dispozícii všetko, čo potrebujete – USB port, pripojenie cez NFC a dokonca môžete pohybovať aj LCD displejom. V prípade, že cestujete, využijete časti obe. Vyhotovenie s dvoma háčikmi umožňuje otvorenie puzdra na objektív ako spredu, tak aj zozadu. V neposlednom rade poteší aj priložený popruh cez rameno. Vďaka nemu môžete mať fotoaparát stále pri sebe. Navyše je aj pohodlný, takže vás pri cestovaní puzdro nijako neobmedzuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Chráni pred otrasmi, škrabancami a prachom
  • Dve oddeliteľné časti
  • V prípade použitia puzdra na telo sú zachované všetky funkcie aparátu
  • Dvojaké odopínanie puzdra na objektív
  • Pohodlný ramenný popruh
  • Vyrobené z pravej kože

Určené pre:
Pre fotoaparáty Cyber-shot ™ HX90V, HX90 alebo WX500

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Určenie

Určenie Pre digitálne kompakty

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Popruh je súčasťou

Vonkajšie rozmery

Hmotnosť 0,14 kg
Kód:  OT315z9z
Produktové číslo:  LCJHWAB.SYH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09