Obnoviť stránku

HTC Wireless Adaptor

5 1 hodnotení

HTC Wireless Adaptor

Okuliare pre virtuálnu realitu HTC Vive sú s náskokom najlepšie zariadenie pre konzumáciu úplne nových zážitkov. Nadšení používatelia virtuálnej reality sa však zhodujú na tom, že medzi najotravnejšie záležitosti patrí potrebný kábel medzi headsetom a počítačom. Máme radosť, že HTC túto otravnú záležitosť vyriešilo pomocou špeciálneho príslušenstva v podobe adaptéra HTC Vive Wireless.

Kľúčové vlastnosti adaptéra HTC Vive Wireless

  • Bezdrôtový adaptér pre okuliare HTC Vive
  • Už nikdy sa nazamotáte do žiadnych káblov
  • Rýchla inštalácia adaptéra aj s potrebnou montážou karty do slotu PCI-e
  • Powerbank s kapacitou 10 050 mAh zaistí kontinuálne hranie po dobu približne 2,5 hodín
  • Pre okuliare HTC Vive Pro je nutné zakúpiť príslušenstvo Wireless Adaptor Clip
  • Adaptér nie je možné používať v spojení s výkonným herným notebookom (nie je možné vložiť PCI-e kartu)

Bezdrôtová virtuálna realita od HTC

Inštalácia bezdrôtového modulu HTC Vive Wireless Adapter je otázkou niekoľkých minút, potrebných k montáži PCI-e karty do PC a pripojenie senzora (antény) s dosahom 6 metrov a uhlom záberu 150°. Ten pracuje s technológiou Intel WiGig, ktorá funguje v nezarušenom pásme 60 GHz a na prenos obrazu využíva XR kodek spoločnosti DisplayLink. Vďaka tomu sa môžete tešiť na nízke latencie, vysoký výkon aj hodiny prevádzky na jedno nabitie. Napájanie adaptéra zabezpečuje PowerBank HTC s technológiou QuickCharge 3.0, ktorá sa nachádza priamo v balení.

Kód:  CES9a04i
Produktové číslo:  99HANN013-00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11