Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Balóniky 50 ks červené

5 2 hodnotení

Balóniky 50 ks červené

Prípravy na oslavu sú v plnom prúde. Jedálenský stôl sa prehýba pod ovocím, chlebíčkami, tortičkami a zákuskami, všetko zdobia girlandy z farebných papierov, ale niečo tu predsa len chýba. Balóniky! Pozdvihnite vaše oslavy o stupeň vyššie s červenými latexovými balónikmi. So sadou Balóniky 50 ks červené ľahko a bez starostí ozdobíte párty aj skrášlite svadobnú hostinu. Nedržte sa pri zemi a užite si zábavu naplno so sadou Balóniky 50 ks červené.

Kľúčové vlastnosti herného setu Balóniky 50 ks červené

  • Sada farebných latexových balónikov
  • Balóniky s priemerom 23 cm majú intenzívnu červenú farbu
  • Klasický a osvedčený tvar balónikov poteší deti aj dospelých
  • Sú vhodné aj na plnenie héliom
  • Ideálne na oslavy, svadby a ďalšie významné udalosti
  • Balóniky sú vyrobené z kvalitného latexu so zvýšenou pevnosťou proti ľahkému prasknutiu
  • Balenie obsahuje 50 ks balónikov

Kvalitné a pevné balóniky

Sada Balóniky 50 ks červené obsahuje 50 ks klasických latexových balónikov s priemerom 23 cm. Balóniky majú príjemnú pastelovú farbu, sú vyrobené z kvalitného latexu a vďaka pevnejšiemu spracovaniu sú vhodné aj na plnenie héliom. Nič vám teda už nestojí v ceste k perfektnej oslave.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Balóniky

Typ Klasický
Kód:  HRAif11784
Produktové číslo:  5902230716537

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13