Obnoviť stránku

Balancér/equalizér HA02 pre 4 batérie

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
115,90 €

Balancér/equalizér HA02 pre 4 batérie

Aktívny nabíjací balancér (ekvalizér) HA02 je určený pre všetky typy nabíjacích batérií (olovené i lítiové) s napätím od 2,4 do 12 V, ktoré sú zapojené do série, aby udržiaval rovnováhu napätia medzi batériami. Jeden balancér môže byť pripojený až k 4 batériám zároveň.
Keď sa dva alebo viac batériových blokov zapojí do série, napätie blokov pri nabíjaní a vybíjaní môže byť rôzne. Cyklickou prevádzkou sa stane, že batériové napätie je medzi jednotlivými blokmi odlišné. Jedna batéria má napätie vyššie a jedna batéria má napätie nižšie. Tento stav spôsobuje nezvratné poškodenie batérií.
Batériový balancér batérie medzi sebou napäťovo vyrovnáva – balansuje na max. napäťový rozdiel 10 mV medzi batériami. Tým sa zlepší výkon a životnosť batérií zapojených v batériovej zostave.

Balancér pracuje s vysokými frekvenciami, preto môže pri prevádzke vydávať vysokofrekvenčný zvuk, nie je teda vhodný do obytných priestorov.

Kód:  tra00042
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HA02

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03