Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Amazon Echo Dot 3. generácie Heather Gray

4,9 34 hodnotení

Amazon Echo Dot 3. generácie Heather Gray

Amazon Echo Dot 3. generácie je ideálna vstupenka do inteligentnej domácnosti

Amazon predstavuje už 3. generáciu inteligentného domáceho asistenta Echo Dot. Tento smart asistent prevzal všetky funkcie z minulého modelu, takmer totožné zostalo aj samotné rozvrhnutie ovládania, avšak veľkou zmenou prešiel dizajn a zvuk v podobe nového reproduktora.

Váš praktický a elegantný asistent

Rovnako ako predchádzajúca generácia Amazon Echo Dot si môžete prostredníctvom umelej inteligencie Alexa hlasovými príkazmi prehrávať hudbu, ovládať prístroje inteligentnej domácnosti, telefonovať, čítať audioknihy a mnoho ďalšieho. Tiež si vychutnáte streamovanú hudbu cez Amazon Music, Spotify, Pandora a z ďalších podobných služieb. Vďaka vylepšenému reproduktoru potom okúsite oveľa kvalitnejší zvukovývýstup.

Amazon Echo Dot 3. generácie vám garantuje plné súkromie

Zariadenie Amazon Echo Dot 3. generácie je samo o sebe vybavené hneď niekoľkými vrstvami ochrany súkromia. Navyše môžete kedykoľvek stlačiť fyzické tlačidlo, ktoré úplne odpojí mikrofóny.

Nové príkazy a lepšia umelá inteligencia

Alexa je stále inteligentnejšia a pridáva nové funkcie – teraz sleduje vaše denné aktivity, umožňuje hrať hry a ďalšie. Celkom zvláda viac ako 60 000 funkcií a príkazov. Okrem toho sa ponuka stále rozširuje a aktualizuje. Kompletnú ponuku funkcií nájdete v aplikácii Alexa. S Amazon Echo Dot 3. generácie môžete umelú inteligenciu dostať úplne do každej miestnosti vo vašej domácnosti.Zariadenie Echo Dot môžete párovať medzi sebou alebo ho pripojte k svojim Bluetooth reproduktorom, využiť možno aj 3,5 mm jack konektor. Amazon Echo Dot 3. generácie samozrejme podporuje WiFi v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz.

Hlasová asistentka Alexa splní vaše priania

Pomocou Amazon Echo Dot 3. generácie Heather Gray a umelej inteligencie Alexa si môžete zjednodušiť každodenný život – nastavte si budík, upozornenia, vytvárajte nové položky v kalendári a rôzne pripomenutia. Jednoduchými príkazmi tiež zistíte aktuálnu predpoveď či správy. Možnosti Alexy sú takmer nekonečné a splnia každé vaše prianie. Amazon Echo Dot Heather Gray je kompatibilný s viac ako 60 000 SmartHomezariadeniami, vrátane svetiel, termostatov, televízorov a mnoho ďalších.

Kľúčové vlastnosti Amazon Echo Dot 3. generácie, Heather Gray

  • Vylepšený reproduktor (1,6“) a dizajn
  • Hlasová asistentka s umelou inteligenciou Alexa
  • Kompatibilný s viac ako 60 000 zariadeniami
  • Bezdrôtové WiFi pripojenie v pásmach 2,4 GHz aj 5 GHz
  • Pripojenie cez Bluetooth a 3,5 mm audio jack
  • Ovládanie pomocou hlasových príkazov
  • Jednoduché nastavenie pomocou mobilnej aplikácie
  • Intuitívne ovládanie pomocou fyzických tlačidiel na vrchnej strane prístroja
  • Kompaktné rozmery 99 × 99 × 43 mm

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz, Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie okien, dverí, brán, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Distribúcia US, UK
Farba Sivá

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 4
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  AME1018f

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01