Obnoviť stránku

Príslušenstvo k monitorom

Monitor síce z krabice vybalíte tak, aby ste ho rovno mohli postaviť na stôl a používať, ale ak máte špecifické želanie, ktoré sa týka jeho umiestnenia alebo použitia, nezaobídete sa bez ďalšieho príslušenstva k monitorom. Môže ísť o dlhšie káble, rôzne držiaky na montáž na stenu miesto podstavca alebo jednoduché čistiace súpravy, aby ste obraz nesledovali cez vrstvu prachu.

Pokračovať
Spresniť parametre
1487 položiek

Príslušenstvo k monitorom

Po výbere toho správneho monitora pre prácu alebo zábavu sa môžete poobzerať po príslušenstve, ktoré rozširuje ich možnosti. Špeciálne 3D okuliare využijete napríklad pri prezeraní fotografií v pôsobivom 3D zobrazení. Okuliare bez tejto technológie znižujú únavu očí alebo zvyšujú ostrosť a detaily. V rámci starostlivosti o monitor ponúkame čistiace spreje alebo roztoky pre čistenie monitora. Maximalizujte zobrazenie vášho LCD monitora dokonale čistou obrazovkou.

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18