Obnoviť stránku

Princess 132406

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Princess 132406

Nevyhnutnosť do každej domácnosti s deťmi, ktoré milujú vafle s čokoládou a šľahačkou. Či už pripravujete vafle pre vaše deti, návštevu či sami pre seba, určite oceníte tento otočný vafľovač Princess, ktorý zvládne pripraviť dokonca dve vafle naraz! Vďaka rotačnej funkcii o 180° zvládne vafľovač rovnomerne rozložiť cesto a vytvoriť tak perfektne opečené vafle na oboch stranách. Vafľovač Princess disponuje automatickou reguláciou teploty, takže sa sám postará o ideálnu teplotu na prípravu vaflí. S výkonom 700 W je pripravený takmer okamžite a môžete tak začať s pečením vaflí takmer ihneď po zapnutí.

Kľúčové vlastnosti vafľovača Princess

  • Otočný vafľovač s rotačnou funkciou o 180° určený na prípravu dvoch vaflí naraz
  • Údržba vafľovača Princess je veľmi jednoduchá vďaka nepripekavým platničkám na báze teflónu
  • Bezpečný vďaka žiaruvzdornému puzdru a tepelne izolovanej rukoväti
  • Vafľovač Princess disponuje svetelným indikátorom prevádzky a pripravenosti
  • Možno ho skladovať horizontálne aj vertikálne a je vhodný aj na cesty
  • Vďaka bezpečnostnej poistke nehrozí prehriatie vafľovača

Vafľovač Princess sa ľahko sa používa

Na ovládanie vafľovača Princess nič nie je. Je vybavený kontrolkou, ktorá sa rozsvieti vždy v správnu chvíľu. Svetelný indikátor prevádzky zapnutím informuje o dosiahnutí správnej teploty na prípravu vaflí. Stačí teda počkať na rozsvietenie svetla, vložiť cesto do vafľovača a čakať na vynikajúci výsledok. Vďaka kontrolke napájania vždy viete, kedy je zariadenie zapnuté a vyvarujete sa tak nepríjemnému popáleniu prstov. Ľahkému ovládaniu napomáha aj vysoko kvalitné vyhotovenie z odolného materiálu.

Je bezpečný aj pre deti

Prípravu vaflí zvládnu s vafľovačom Princess aj malí pomocníci v kuchyni. Vafľovač je vybavený tepelne izolovanou rukoväťou a žiaruvzdorným puzdrom, takže aj deti môžu s vafľovačom bez obáv otáčať. Okrem toho má protišmykové nôžky, ktoré mu dodávajú stabilitu a pevnosť, nehrozí tak prevrhnutie. Nepripekajúce sa platničky na báze teflónu napomáhajú ľahkej údržbe. Vafľovač Princess je navrhnutý na skladovanie ako horizontálne, tak aj vertikálne, čo je ideálne na efektívne využitie úložného priestoru.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Príkon 700 W
Materiál Plast
Určenie Na vafle
Možnosť skladovania Horizontálne, Vertikálne

Funkcie

Funkcie Kontrolka prevádzky, Nepriľnavý povrch, Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
Počet vaflí 2
Tvar vaflí Obdĺžnikový
Kód:  PRIVA069
Produktové číslo:  8713016092069

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09