Obnoviť stránku

Princess 01.212063.01.001 Smoothie Maker Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Princess 01.212063.01.001 Smoothie Maker Black

Túžite po zlepšováku do vašej domácnosti, ktorý vám spríjemní každodenný život? Stavte na stolový mixér značky Princess a rozhodne nebudete ľutovať. Tento smoothie makier v elegantnej čierno striebornej farbe je vyrobený z kvalitných a odolných materiálov. Využijete ho predovšetkým pri príprave čerstvých ovocných a zeleninových štiav a nápojov. Skvele sa ale hodí aj na tvorbu krémových koktailov, ľadovej kávy či zmrzliny. Fantázii sa medze nekladú. Výkonný motor s vysokými otáčkami pripraví obľúbenú pochutinu iba za 20 sekúnd.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Kvalitný a odolný použitý materiál
  • Na prípravu smoothies a tvorbu krémových koktailov, ľadovej kávy či zmrzliny
  • Výkonný motor s vysokými otáčkami
  • Jednoduché ovládanie
  • Jednoduchá údržba
  • Súčasťou balenia sú 3 mixovacie nádoby - 400ml, 250ml a 180ml

Vysoký výkon a kvalita za rozumnú cenu

Používateľský komfort garantuje jednoduché ovládanie, ktoré spočíva v otočení nádobky dnom hore pri zapnutí a pri vypnutí naopak, teda dňom dole. Bezpečnostné tlačidlo, ktorým je prístroj vybavený, bráni nechcenému spusteniu. Celkovú údržbu výrazne uľahčuje fakt, že všetky súčasti spotrebiča možno umývať v umývačke riadu. Nádobku ale môžete očistiť aj priamo v prístroji - stačí nacvaknúť na motorček, naplniť čistou vodou a spustiť. Súčasťou balenia sú aj 3 nádoby na mixovanie rôznych veľkostí, odkvapkávacia podložka a viečko.

 

Sila a zdravie z prírody priamo pre váš stôl

Smoothie makier zachová v ovocí a zelenine obsiahnuté enzýmy, ktoré sa priemyselnou úpravou ničia. Výsledkom je nápoj so 100 % čistým prírodným zložením a lahodnou dužinou. Ako taký nielen zasýti, ale taktiež dodá aj potrebnú dávku vitamínov, minerálov, vlákniny a v neposlednom rade aj spomínaných enzýmov. Môžete ho tak využiť aj pri príprave dojčenskej stravy alebo príkrmov pre batoľatá.

 

 

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 180 W

Príslušenstvo

Počet nádob 3 ks
Kód:  PRISM01a04
Produktové číslo:  01.212063.01.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13