Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPad Visconte 3 32GB WiFi + 3G

Skvelý tablet pre prácu na cestách

Prestigio MultiPad Visconte 3 je ďalším zástupcom obľúbenej série tabletov od tohto renomovaného výrobcu. Skrýva sa v ňom kompletný počítač vo forme spoľahlivého, kompaktného a ľahko prenosného all-in-one zariadenie pre prácu, štúdium i zábavu. Veľkou výhodou je, že vďaka modernému operačnému systému Windows 8.1 budete pracovať v dôverne známom prostredí. To je navyše vyladené na použitie na cestách, takže budete vďaka predĺženej výdrži produktívny oveľa viac a dlhšie ako s konkurenčnými modelmi. Visconte 3 je vybavený výkonným hardvérom, ktorý napája Li-Pol batéria s vysokou kapacitou 7000 mAh. Na jedno nabitie teda zvláda napr. 6 hodín kontinuálneho prehrávania videa alebo celodennú prácu s aplikáciami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko výkonný tablet plnohodnotne nahradí notebook
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť pre jednoduché prenášanie
  • Dlhá výdrž batérie vám umožní efektívne pracovať na cestách
  • S WiFi a zabudovaným 3G modemom sa pripojíte k internetu odkiaľkoľvek
  • Veľký displej ohromí svojím obrazom s rozlíšením 1280x800 pixelov
  • Interná 32GB pamäť pojme veľké množstvo dát, navyše sa dá rozšíriť o ďalších 64 GB
  • Vďaka Windows 8.1 sa skvele synchronizuje s počítačmi
  • Balíček Office 365 Personal zadarmo

Vysoký výpočtový výkon si poradí so všetkými úlohami

MultiPad Visconte 3 riadi špičkový štvorjadrový procesor Intel Atom s taktovacou rýchlosťou 1,83 GHz. Jeho spojenie s 2 GB RAM pamäte zaisťuje bleskové spracovanie aj tých najzložitejších výpočtových úloh. K tomu ešte pridáva nevídaný grafický výkon. Multitasking, práca s pripojenými zariadeniami a v rôznom softvére i v aplikáciách, sú vďaka tomu svižné a svojím rýchlym behom šetria váš čas. Rovnako tak oceníte schopnosti procesora pri chvíľach voľna - zahráte si najmodernejšie hry a plynulo prehráte HD videa. Tablet je tiež pozoruhodný svojím špičkovým 10,1 "IPS displejom, ktorého jemnosť v detailoch a farebná sýtosť je úchvatná.

Široké možnosti pripojenia

Chcete ľahko zaznamenať jedinečnú udalosť? S 5Mpx fotoaparátom nie je žiadny problém vytvoriť pekné fotografie alebo video. Tablet sa môže pochváliť aj vynikajúcou konektivitou, a to ako bezdrôtovou, tak aj konektorovou. Vďaka WiFi a zabudovanému 3G modemu môžete byť kedykoľvek a kdekoľvek pripojení k internetu a reagovať na aktuálne dianie. Bluetooth potom pripojí ďalšie bezdrôtové periférie a tie ostatné obslúži USB štandard OTG - pripojíte klávesnicu, myš a veľké množstvo ďalších doplnkov. Kvalitný prenos obrazu na veľkú plochu obstará Micro HDMI.

Kód:  PSGT0002a
Produktové číslo:  PMP811TE3GBS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06