Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White

3,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio MultiPad Consul 7008 LTE White

Prestigio Multipad vyznačujúci sa luxusným dizajnom, kombinujúci jemnú textúru a jedinečné kovové detaily, zaujme aj skvelým výkonom štvorjadrového procesora, prvotriedne rýchlosťou LTE siete a jasným obrazom IPS displeja. S uhlopriečkou 8 "je tak perfektnou voľbou pre rýchle surfovanie na internete, sledovanie filmov alebo prezeranie fotografií na cestách. Počas služobnej cesty sa nestratíte vďaka vstavanému GPS prijímaču.

Kľúčové vlastnosti

  • Štvorjadrový procesor zaručuje plynulý chod
  • Zabudovaný LTE modul pre rýchle pripojenie k internetu
  • IPS displej s jemným rozlíšením
  • Operačný systém Google Android 4.4

Dostatok výkonu

Srdcom telefónu je štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 spolupracujúci s 1GB operačnou pamäťou. To vám zaistí dostatok výkonu nielen pre hranie náročnejších hier, ale aj pre všetky ďalšie aktivity. Vnútorná pamäť telefónu ponúka 8 GB úložného priestoru, s možnosťou rozšírenia až o 32 GB pomocou microSD pamäťové karty a tým poskytne viac než dostatok miesta pre vaše hry a aplikácie.

Najrýchlejší LTE sieť

S vysokorýchlostným 4G LTE, budete vždy online a naplno si užijete získaných 200 GB cloudového úložisko Prestigio MultiCloud, ktoré je prístupné kdekoľvek a kedykoľvek. Vďaka Androidu 4.4 KitKat a obchodu Google Play máte stále k dispozícii tisíce aplikácií a hier. Rýchly internet sa bude hodiť napríklad, keď sa budete chcieť pochváliť kamarátom zážitky z dovolenky zachytenými 2MPix vstavaným fotoaparátom na sociálnej sieti.

Kód:  PSGT0701a
Produktové číslo:  PMT7008_4G_C_WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07