Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G | PMP7079E3G QUAD bílý

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G | PMP7079E3G QUAD bílý

Tablet Prestigio MultiPad 4 Diamond v nádhernej bielej verzii s 3G sa naozaj nechal inšpirovať cennými vlastnosťami mobilného užívania.Hliníkové telo s profilom 8,3 mm má jednoduchý a moderný dizajn. S dostatočne výkonným 4jádrovým procesorom očakávajte okamžitej načítanie webových stránok limitovanej iba internetovým pripojením, vyššiu rýchlosť aj u náročných aplikácií, multitasking a pôsobivý multimediálny zážitok - sledujtefilmy vo Full HD kvalite a hrajte 3D hry. Výhodou modelu s 3G pripojením je ajGPS lokalizáciana mapách,10hodinová výdržbatérie a Bluetooth pre využitie ďalších mobilných zariadení.
Hardvérové kvality vyzdvihuje ešte o úroveň vyššieIPS obrazovka s vysokým rozlíšením. Podá ostrý obraz s farbami v pôsobivom kontrastnom pomere, takže príbehy hier aj filmov ožijú pred vašimi očami. Ani sa nemusíte na obrazovku pozerať z priama a uvidíte grafiku bez deformácie farieb. Vezmite si svoje multimediálne súbory so sebou vďaka internej32GB pamäte. Aj keď ste na cestách, zostaňte v kontakte s priateľmi, rodinou a obchodnými partnermi vďaka prednej kamere pre videohovory. Nahrajte špeciálne okamihy sa zadný 2Mpx kameroua zdieľajte fotografie na sociálnych sieťach.
Tablet beží na modernom a veľmi obľúbenom systéme Google Android 4.2 Jelly Bean s mnohými predinštalovanými aplikáciami, vďaka čomu je pripravený k použitiu ihneď po vybalení z krabice. Medzi aplikáciami nájdeteOffice Suite Prona prehliadanie a editáciu kancelárskych dokumentov aPrestigio eReaders výberom z viac ako 700 000 e-kníh v 24 jazykoch. Vďaka aktualizáciu OTA (over the air), ktorá vám zaistí najnovší firmware, bude vaše zariadenie vždy aktuálny. Prestigio Installer vám navrhne najnovšie aplikácie, kompatibilné s vaším MultiPad. Viac ako 700 000 aplikácií je k dispozícii na prevzatie.

Kód:  DX276r52f
Produktové číslo:  PMP7079E3G_WH_QUAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04