Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G čierny

Pod kontrolou

Základná výbava

 Tablet Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G
 Úžasný obraz

Úžasný obraz

Užite si mimoriadne ostrý obraz na 7.85" IPS displeji s vynikajúcim pomerom kontrastu a jasnými farbami. Je prenosný a napriek tomu priestranný. Vychutnáte si filmy s rozlíšením 1024 x 768 pixelov. Zmestí sa vám do tašky, a tak ho môžete nosiť kamkoľvek so sebou.

 Rýchly výkon

Rýchly výkon

Dosiahnite najvyšiu rýchlosť s procesorom Quad Core ARM Cortex A7 1.2 GHz s chipsetom MediaTek MT8389. Užite si rýchlejšie načítanie webových stránok, vyšší výkon aj u náročnejších aplikácií, multitasking a vysoko kvalitný herný zážitok pri nižšej spotrebe energie. Kombinuje grafickú kartu PowerVR SGX544 a 1 GB RAM, presvedčí tak o multimediálnych vlastnostiach a poskytne vysoko kvalitný herný zážitok.

 Pripojenie

Užite si internet kdekoľvek a kedykoľvek s vysokorýchlostným pripojením (rýchlosť sťahovania/nahrávania až 42 Mbps/11 Mbps), poskytujúci rýchly prístup ku všetkému, čo potrebujete na cestách. Či ide o odoslanie dôležitého e-mailu, hotelovú rezerváciu alebo check-in na letisku. Vložte svoju SIM kartu a môžete telefonovať a posielať SMS.

 Asistent na cestách

Asistent na cestách

Vezmite si svoj MultiPad na cesty. Môže vám poslúžiť ako GPS navigácia, vďaka vstavanému GPS prijímaču. Je vybavený tiež FM rádiom, a tak môžete počúvať svoju obľúbenú rádiostanicu a spríjemniť si tak cestu.

 Bez drôtov

Bez drôtov

Vďaka Bluetooth môžete ľahko vymieňať dáta alebo pripojiť bezdrôtové zariadenie pre vaše väčšie pohodlie, ako napr. bezdrôtové slúchadlá kým ste v posilňovni.

 Dlhá výdrž batérie

Dlhá výdrž batérie

Výkonná batéria 4700 mAh teraz vydrží pracovať dlhšie s možnosťou dobíjania cez micro USB port, poskytne vám tak extra mobilitu.

Kód:  DX276r52g
Produktové číslo:  PMT70773G_D_BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13