Obnoviť stránku

Presonus AudioBox iOne

4,0 1 hodnotení
77,90 €

Presonus AudioBox iOne

Či už ste skladateľ, muzikant, podcaster alebo len hudobný nadšenec, buďte pripravení venovať sa svojmu koníčku alebo práci kdekoľvek s kompaktnou zvukovou kartou Presonus AudioBox iOne. Zariadenie je navrhnuté práve pre mobilných umelcov, ktorí nechcú pri záblesku myšlienky čakať až do štúdia. Jednoducho prepojte aparát s počítačom, notebookom alebo iPadom a zaznamenajte všetky nápady bez zbytočných odkladov. So svojim miniaturistickým dizajnom sa hravo zmestí do tašky, kde mu vďaka špeciálne navrhnutému pevnému telu nehrozí žiadne nebezpečenstvo.

iOne disponuje 1 nástrojovým a 1 mikrofónnym vstupom s predzosilňovačom mikrofónu typu A. Spoločne s maximálnym 24 bit / 96 kHz prevodníkom s dynamickým rozsahom 105 dB sa postarajú dokonale čisté, jasné a neskreslené prevedenie zvukovej stopy.

Započúvajte sa do vlastnej tvorby aj na miestach, kde to predtým nebolo možné. Jednoducho pripojte slúchadlá do výstupu a oddávajte sa s pomocou analógového mixéra kombinácii tónov nahranej hudby a živého vstupu.
(50 x 50)

Hlavnou doménou prístroja je bezpochyby jeho softvérová výbava. Nahrávajte a upravujte všetko v počítačovom programe Štúdio One® Artist. Nielen že tu nájdete množstvo profesionálnych plug-inov, virtuálnych nástrojov a zvukov, ale predovšetkým veľmi ľahko a rýchlo premeníte myšlienky na vytúžený audio súbor. Samozrejmosťou je aj program Capture™ Duo, s ktorým zachytíte až 2 zvuky naraz, a ktoré ľahko bezdrôtovo prenesiete do vyššie spomínaného Studio One.

  • Vstupy – mikrofón, nástroj
  • Výstupy – 2 hlavné TRS 6,3 mm, 1 slúchadlový 6,3 mm
  • Predzosilňovač mikrofónu typu A
  • Dynamický rozsah 105 dB
  • 24-bit rozlíšenie; 44.1, 48, 88.2, a 96 kHz vzorkovacia frekvencia
  • Analógový mixér (fixný 50 x 50)
  • Napájanie USB 2.0
  • Ovládače – veľký ovládač hlasitosti, k slúchadlám
  • LED diódy
  • Štúdio One® Artist
  • Capture™ Duo

Kompatibilita s PC:
Windows® 7 x64/x86 SP1, Windows 8 x64/x86 a novšia verzia
Mac® OS X 10.7.5 a novšia verzia

Intel Core Duo procesor (Intel Core i3 alebo lepšie odporúčané)
4 GB RAM (8 GB alebo viac odporúčané)

Kompatibilita iPad:
iPad Air, iPad mini s Retina displejom, iPad (štvrtej generácie), iPad mini, iPad (tretia generácia), iPad 2
iOS 7.0.1 a vyššia verzia

Rozmery:
43.5 x 135 x 150 mm (V x H x Š)

Hmotnosť:
0,62 kg


Kód:  PSN008
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AudioBox iOne
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02