Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Presonus ATOM SQ

Garancia najlepšej ceny
239,90 €

Presonus ATOM SQ

Pokiaľ produkujete vlastnú hudbu, určite vám nemusíme dlho popisovať MIDI kontrolér. V každom prípade Presonus ATOM SQ stojí za to predstaviť. Rozmiestnenie 32 padov je úplne intuitívne a dobre známe ako hráčom na klávesové nástroje, tak používateľom krokových sekvencérov. MIDI kontrolér Presonus ATOM SQ s RGB podsvietením nájdete v balení spolu so softvérom Studio One a Ableton Live Lite, preto vám už nechýba vôbec nič k tvorbe dokonalej hudby. Rotačné enkódery možnoé mapovať podľa vlastnej potreby – môžu ovládať v podstate čokoľvek a RGB podsvietenie vám pomôže s orientáciou vo vami vytvorených slučkách a samploch. S MIDI kontrolérom Presonus ATOM SQ sa budete pohodlne pohybovať po softvéroch Ableton či Studio One bez potreby klávesnice alebo myši.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra Presonus ATOM SQ

  • Štýlový MIDI kontrolér značky Presonus ATOM SQ
  • Intuitívne ovládanie 32 padov
  • RGB podsvietenie pre vlastné farebné rozlíšenie a lepšiu orientáciu v samploch či slučkách
  • V balení Ableton Live Lite a Studio One
  • Napájanie MIDI kontroléra Presonus ATOM SQ cez USB kábel

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 362 mm
Hĺbka 172 mm
Výška 25 mm
Hmotnosť 0,91 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  PSN015b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ATOM SQ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03