Obnoviť stránku

PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> E-SATA zariadenie

4,6 12 hodnotení

PremiumCord - konvertor USB 3.0 --> E-SATA zariadenie

Praktická kompaktná redukcia využívajúca výhody nového rozhrania USB 3.0 pre pripojenie zariadenia s rozhraním eSATA. Môžete tak pripojiť externý pevný disk, mechaniku alebo iné zariadenie bez straty prenosovej rýchlosti. Podporuje operačné systémy Microsoft Windows i Mac OS X.
Nová špecifikácia rozhrania USB 3.0 s názvom SuperSpeed USB vyniká najmä vyššou maximálnou prenosovou rýchlosťou 5 Gbit/s, čo je desaťnásobok staršej revízie USB 2.0. Pridáva navyše režimy pre úsporu energie a nové druhy prenosu. Hoci používa iný druh kábla, tvar konektoru je zachovaný a je spätne kompatibilný so staršími zariadeniami USB2.0 a USB1.1.Všetko funguje podobne, ako sme zvyknutí, teda zariadenia idú pripájať a odoberať bez reštartu systému (HotSwap).
Parametre a špecifikácia:
Redukcia:
USB 3.0> eSATA
Podporované OS:
Microsoft Windows 2000, XP, Vista, 7
Mac OS X 9.2+
 

Kód:  FV200t5
Produktové číslo:  8592220007805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02