Obnoviť stránku

Přehrávač MP3 Acer MP-120 512MB

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Přehrávač MP3 Acer MP-120 512MB

Kompaktný MP3 prehrávač s 512 MB vstavanej pamäte v čiernom prevedení vhodný pre pre počúvanie hudby pri športe alebo na cestách.Má odolnú konštrukciu z tvrdého plastu a snese i nezmyselný pád na podlahu.Ukrýva v sebe hlasový záznamník, ktorý využíva pre záznam hlasu audio formát WAV alebo ACT.FM tuner priamo v slúchadlách umožňuje nerušený počúvanie rozhlasových staníc.Prehrávač podporuje hudobné formáty MP3 a WMA.Prehľadný LCD displej so siedmimi farbami podsvietenia podporujúce zobrazovanie ID3 tagov uľahčuje ovládanie prístroja.K dispozícii je aj ekvalizér so šiestimi predvoľbami pre zvýraznenie reprodukované hudby.Na napájanie slúži jedna AAA batéria s výdržou až 8 hodín.K počítaču sa prehrávač pripája cez rozhranie USB 1.1.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti:
Funkcia:prehrávač, FM tuner, záznamník
LCD displej so 7 farbami podsvietenia
Ekvalizér so šiestimi predvoľbami

Veľkosť pamäte:

512 MB Flash
Podporovaný hudební formát:
MP3:32 - 320 Kbps
WMA:8 - 192 Kbps
Podpora ID3 tagov
Záznam hlasu:
Formát:WAV, ACT

FM tuner:

87 - 108 MHz

Displej:

Typ:LCD
Sedem farieb podsvietenia
Rozhranie:
USB v1.1
Napájanie:
1 x batéria AAA
Výdrž až 8 hodín
Rozmery:
95 x 28 x 24,5 mm
Obsah balenia:
Prehrávač
CD s ovládačmi
Užívateľský manuál
Slúchadlá
1 x Batéria AAA
Upozornenie:vzhľadom k záručným podmienkam spoločnosti ACER v krajinách EÚ je zákazníkom, ktorí svoj nákup realizovali daňovým dokladom, na ktorom je uvedené IČ alebo DIČ, poskytovaná záruka na prehrávače ACER v dĺžke trvania 12 mesiacov, ostatní zákazníci majú záruku 24 mesiacov v autorizovaných servisoch.
Kód:  JV191i
Produktové číslo:  P5.MP120.003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04