Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Automatické práčky LG

Práčky LG na Alza.sk

LG práčky: Skvelé pranie, a navyše bez alergénov.

LG práčky nie sú obyčajné. O tom svedčí aj to, že sa spoločnosť LG stala v rokoch 2014 a 2015 svetovou jednotkou v predaji práčok. Práčky LG, okrem perfektnej účinnosti prania, pomáhajú vášmu zdraviu tým, že parou ničia alergény. Zvyšujú vaše pohodlie – môžete ich ľahko ovládať cez smartfón a tiež šetria váš čas, pretože perú rýchlo, ale aj úsporne. A navyše skvele vyzerajú.

LG TwinWash práčka vyperie naraz dve várky bielizne

LG práčka s predným plnením

LG práčka s funkciou TurboWash skráti štandardný prací cyklus iba na 59 minút a k tomu ešte ušetrí vodu a energiu. Technológia 6 Motion Direct Drive upraví v závislosti od zvoleného programu rýchlosť a spôsob otáčania bubna tak, aby bolo pranie voči vloženej bielizni čo najúčinnejšie a najšetrnejšie. Nahromadilo sa vám toľko bielizne, že neviete, či prať skôr čierne, biele alebo vlnu? Ušetrite čas a kúpte si dvojitú práčku LG TwinWash. Tá vyperie dve dávky bielizne naraz a pritom oddelene.

Úzke LG práčky

Slim LG práčky vyperú až 7 kg bielizne, a napriek tomu sú tak atraktívne štíhle. Môžete s nimi objaviť aj silu parného prania, pomocou technológie Smart ThinQ ich ovládať na diaľku alebo ušetriť energiu, čas a vodu vďaka funkcii TurboWash. Tá zároveň v štandardnom pracom cykle vyperie už za 59 minút. Nechcete, aby LG práčka rušila vás a ani susedov? Vyberte si úzky model s invertorovým motorom Direct Drive a máte po probléme. Automatická práčka LG je taká tichá, že o nej pri žmýkaní nebudete takmer vedieť.

Úzka práčka LG
Parná práčka LG

Parné práčky LG

Parné práčky LG si zamilujete. Sú schopné odstrániť až 99,9 % alergénov. A pretože LG vždy prináša nejaké inovácie, môžete napríklad vďaka technológii Smart ThinQ zapnúť práčku na diaľku zo svojho smartfónu. Koľkokrát sa vám stalo, že ste zapli práčku a behom pár minút objavili kúsok bielizne, ktorý ste tam zabudli dať? S funkciou AddItem to pre parné práčky LG nie je žiadny problém. Jednoducho pranie prerušíte, bielizeň pridáte a periete ďalej.

LG práčky so sušičkou a súpravy spotrebičov

LG práčky so sušičkou ponúkajú až 9 možností sušenia bielizne. Vďaka technológii Eco Hybrid si vyberiete, či chcete šetriť vodou alebo časom. Ročne tak ušetríte až 6 094 litrov vody alebo až 13 640 minút o ktoré bude skrátený cyklus sušenia. Ku klasickej práčke si môžete do súpravy vybrať aj samostatnú sušičku. Sušičky LG majú zabudované senzory, ktoré pomocou snímačov zdokonaľujú sušenie. Kondenzačné sušičky LG majú až 90 % účinnosť kondenzácie, vďaka čomu odstránia z bielizne takmer všetku vlhkosť.

Práčka so sušičkou LG

Pozrite sa, ako funguje technológia LG 6 Motion v praxi.

Čím sú LG práčky výnimočné?

LG práčky vám ponúkajú vysokú kórejskú kvalitu. História značky siaha až do 50. rokov minulého storočia, čo zaručuje bohaté skúsenosti výrobcu v oblasti bielej techniky. Ak teda hľadáte efektívne a praktické riešenie, určite si pozrite automatické práčky LG.

Ako sa takáto LG práčka (a nielen) vyberá?

Ak chcete mať istotu, že vaša nová LG práčka splní všetky vaše očakávania, pred kúpou spotrebiča skontrolujte parametre a overte si výbavu a príslušenstvo.

  • Energetický štítok vám prezradí, koľko vody a elektrickej energie práčka LG spotrebuje. Napriek zmene legislatívy ponúka spoločnosť LG práčky v energetickej triede A.
  • Inteligentné funkcie, ako je napríklad ovládanie pomocou mobilného telefónu, vám môžu uľahčiť a urýchliť každodennú rutinu.
  • Objem bubna určuje, koľko kilogramov bielizne pojme automatická práčka LG.
  • Overte si rozmery. Úzka LG práčka (slim) zaberá veľmi málo miesta.
  • Práčka so sušičkou LG je praktické riešenie 2 v 1, ktoré šetrí miesto, čas a peniaze.

Inteligentná LG práčka vám pranie spríjemní

Inteligentná LG práčka je symbolom budúcnosti. Smart funkcie vrátane plánovaného prania, diaľkového ovládania cez mobilný telefón, monitorovania, efektívnych programov a mnohých ďalších vám poskytnú maximálny pocit pohodlia.

LG práčky si potrpia na príležitostnú údržbu

Výber správnej LG práčky nie je všetko. Váš budúci spotrebič potrebuje občasnú údržbu. Keďže prípadné opravy by sa mohli výrazne predražiť, zaobstarajte si čističe a zmäkčovače vody.

Pozrite si tiež príslušenstvo pre LG práčky 

Príslušenstvo pre LG práčky ponúka rôzne hadice, čističe a aj iné produkty potrebné pre bezproblémové pranie. Hľadáte nejakú súčiastku pre svoju práčku LG? Náhradné diely tu nájdete tiež.

Tá najlepšia LG práčka sa spozná aj podľa recenzií

Dôverujete skúsenostiam iných? Potom sa pozrite, aké má vami vybraná LG práčka recenzie a uistite sa, že vám vyhovuje.

>
Spresniť parametre
41 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04