Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Automatické práčky Bosch

Práčka Bosch – banner

Automatická práčka Bosch – perfektná v každej domácnosti

Automatická práčka Bosch vám zaistí dokonale vypranú bielizeň, a to bez námahy a neúčelného plytvania vodou či pracími prostriedkami. Vaša bielizeň dostane tú najkvalitnejšiu starostlivosť predovšetkým vďaka systému prania 4D Wash, automatickému dávkovaniu pracích prostriedkov i-Dos™ a ďalším technológiám, medzi ktoré sa radí aj aplikácia Home Connect pre inteligentné telefóny. Práčky Bosch majú navyše extrémne tichý a spoľahlivý motor EcoSilence Drive™, na ktorý získate 10-ročnú záruku. Perte múdro, perte #LikeABosch.

Bosch práčka – múdre pranie i-Dos

Na inteligentné pranie s Bosch si rýchlo zvyknete

Práčky Bosch sa chvália vysoko účinným systémom prania 4D Wash, ktorý kombinuje priame sprchovanie bielizne a špeciálne otáčky, čím dosahuje maximálne využitie vody aj pracích prostriedkov. Celý proces prania navyše môžete ovládať z inteligentného telefónu pomocou aplikácie Home Connect, ktorá vás prevedie výberom správneho programu. Jednoducho vyberte farbu, materiál a stupeň znečistenia bielizne a Bosch práčka sa potom vďaka inteligentnému dávkovaniu pracieho prostriedku i-Dos™ postará o zvyšok.

Práčka Bosch je spoľahlivá a vhodná pre alergikov

Práčka Bosch šetrí čas, keď sa ponáhľate. Vďaka funkcii SpeedPerfect, ktorú môžete použiť v kombinácii s väčšinou programov, skráti čas prania až o 65 % bez kompromisov vo výsledku. Alergici a používatelia s citlivou pokožkou určite ocenia program AlergiePlus zameraný na elimináciu zvieracej srsti, roztočov a iných alergénnych častíc. Moderné funkcie a technológie práčky Bosch zároveň neuberajú na spoľahlivosti. Na tichý bezuhlíkový motor EcoSilence Drive™ dostanete záruku 10 rokov.

Práčka Bosch šetrí čas
Práčky Bosch a efektivita

Efektivita a šetrnosť práčky Bosch: už žiadne plytvanie

Technológia ActiveWater Plus spolu so vstavanými senzormi, patentovanými bubnami VarioDrum a systémami plnenia vodou tvorí unikátny celok, ktorého cieľom je sledovať, upravovať spotrebu vody a využiť každú kvapku na maximum. Úspore času napomáha aj funkcia Reload, ktorá umožňuje jednoduché pridanie zabudnutého oblečenia alebo odobratie bielizne počas pracieho cyklu. Práčky Bosch s bubnami VarioDrum sú zároveň veľmi šetrné k bielizni a zároveň znižujú jej krčivosť.

Spresniť parametre
100 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14