Obnoviť stránku

Práčky spredu plnené

Práčka spredu plnená je stálicou mnohých kúpeľní. Pri jej výbere by ste mali vziať do úvahy nielen dispozície vašej kúpeľne, ale aj počet členov v domácnosti a frekvenciu prania. Ak vyberáte práčky spredu plnené, nezabudnite ani na veľkosť bubna, spotrebu a ďalšie doplnkové funkcie. Na ľahšie rozhodnutie Vám s výberom práčky s predným plnením poradíme.

Pokračovať
Spresniť parametre
396 položiek

Práčky spredu plnené

Máte doma málo miesta, ale aj napriek tomu sa vám páčia práčky s predným plnením? Potom si môžete vybrať zo špeciálne prispôsobených kategórií – spredu plnené slim/úzke alebo malé práčky. Svojimi rozmermi vás určite milo prekvapia. Ale pokiaľ vás priestor neobmedzuje, môžete si vybrať aj z klasických rozmerov. 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08