Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Práčky so sušičkou

Práčka so sušičkou predstavuje elegantné spojenie dvoch domácich spotrebičov do jedného celku. Vďaka tomu šetrí peniaze, miesto, ale aj čas. Vyperie, vysuší a v mnohých prípadoch zbaví žehlenia. Voliteľné parné programy navyše bielizeň zanechajú nadýchanú a voňavú. Na čo sa pri výbere práčky so sušičkou zamerať?

Pokračovať
Spresniť parametre
90 položiek

Práčky so sušičkou

Výber práčky so sušičkou nemusí znamenať iba rozhodovanie sa medzi objemom, hlučnosťou či rozmermi. Čo tak hľadať tú správnu práčku so sušičkou podľa konkrétneho výrobcu?

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16