Obnoviť stránku

Práčky so sušičkou Bosch

Práčky so sušičkou Bosch

Kombinované práčky so sušičkou Bosch: sušia rovnako skvele ako perú

Nemáte priestor na sušičku? Kombinovaný spotrebič 2 v 1 je perfektné riešenie pre malú kúpeľňu alebo kuchyňu. Práčka so sušičkou Bosch totiž bielizeň vysuší rovnako efektívne ako samostatná sušička. Na vešanie bielizne na šnúru alebo sušiak môžete s pokojným srdcom zabudnúť. Vďaka funkcii AutoDry vyperiete a vysušíte veľké množstvo oblečenia zároveň, a to až 6 kg v jednom cykle. Funkcia Hygiene Care sa postará o hygienicky čistú bielizeň. Parná technológia IronAssist obmedzí žehlenie na minimum. Menej spotrebičov, viac miesta, to je Bosch!

Práčka so sušičkou Bosch

Perfektné pranie a sušenie 2 v 1

Kombinovaná práčka so sušičkou Bosch perfektne vyperie aj usuší. Bielizeň už nemusíte vešať na sušiak. Senzory AutoDry sa postarajú o šetrné sušenie každej textílie. Senzor neustále sleduje teplotu a vlhkosť. Pozná, kedy je bielizeň suchá a chráni ju pred prehriatím. Jednoducho zvoľte vhodný program, pridajte funkciu Wash&Dry a práčka so sušičkou automaticky optimalizuje nastavenie podľa typu vloženého oblečenia.

Výnimočná hygienická starostlivosť

Hygiena na prvom mieste. Parný program Hygiene Care počas nízkych teplôt jemne predhreje bielizeň, a zbaví ju tak choroboplodných zárodkov, baktérií aj silného zápachu. Nekompromisná hygiena, maximálna šetrnosť.

Práčka so sušičkou Bosch – Hygiene Care
Práčka se sušičkou Bosch -Iron Assist

Svieža a menej pokrčená bielizeň

IronAssist ošetrí suchú bielizeň parou a vyhladí ju tak, aby nebolo potrebné ju ďalej žehliť. Bielizeň je dokonale pripravená na okamžité použitie.

Ďalšie užitočné funkcie

Vybrané modely kombinovaných práčok so sušičkou môžete ovládať vzdialene pomocou technológie Home Connect prostredníctvom akéhokoľvek inteligentného zariadenia. Vhod tiež príde program na pranie a sušenie športovej bielizne, program na účinné odstránenie aj tých najodolnejších škvŕn, funkcia na pridanie bielizne počas pracieho cyklu a veľa ďalšieho. Kombinované práčky so sušičkou Bosch poháňajú úsporné a odolné motory EcoSilence Drive.

Práčka so sušičkou Bosch – Home Connect

Prečo práve práčka so sušičkou Bosch?

Práčka so sušičkou Bosch je zárukou kvality. Spoločnosť má za sebou už viac ako 125 úspešných rokov, počas ktorých uviedla na trh množstvo inovatívnych a priekopníckych vynálezov. Ak tak padne vaše oko na práčky so sušičkou Bosch, rozhodne neoľutujete.

Zaujímavým riešením je aj slim práčka so sušičkou Bosch, ktorá zaberá ešte menej miesta ako klasická kombinovaná práčka, či dokonca oddelené spotrebiče.

Práčka so sušičkou Bosch vám ušetrí čas aj miesto

Práčka so sušičkou Bosch zvládne hneď dve veci naraz: vyprať aj vysušiť zároveň. Jej obstaraním sa tak zbavujete nutnosti kupovania sušičky, čo je pre malé kúpeľne či kuchyne absolútne zásadná výhoda. Na aké prednosti sa môžete tešiť?

  • Vyperie aj vysuší.
  • Sušenie bielizne je rovnako efektívne ako pri klasickej sušičke.
  • Je kompaktná – 2 v 1.
  • Veľká kapacita prania (až 10 kg).
  • Špeciálne typy programov pre každý typ odevov.

i

Kombinovaná práčka so sušičkou Bosch je lacnejšia

Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu modelu 2 v 1, potom sa môžete tešiť aj na nižšiu obstarávaciu cenu. Náklady na kúpu sušičky a práčky oddelene by boli totiž zaručene vyššie. Ďalšou nevýhodou dvoch spotrebičov sú potom väčšie nároky na priestor.

Práčka so sušičkou Bosch a (nielen) jej parametre

Aby vám práčka so sušičkou Bosch dobre poslúžila, nezabudnite zohľadniť niektoré kľúčové parametre:

  • Účinnosť, s akou práčka perie a odstreďuje.
  • Počet otáčok určuje maximálne otáčky za minútu pri žmýkaní.
  • Energetická trieda vyjadruje, koľko elektrickej energie a vody práčka so sušičkou Bosch spotrebuje.
  • Detská poistka je vhodná pre mladé rodiny.
  • Kapacita určuje, s koľkými kilogramami bielizne si práčka so sušičkou Bosch poradí.

Vstavaná práčka so sušičkou Bosch perfektne zapadne

Máte kuchyňu či kúpeľňu zladenú do jedného štýlu? Vstavaná práčka so sušičkou Bosch je potom pre vás ako stvorená. Navonok vyzerá ako nenápadná a neoddeliteľná súčasť interiéru, zatiaľ čo zvnútra je to poriadne výkonný spotrebič.

Akou výbavou disponujú práčky so sušičkou Bosch?

Práčky so sušičkou Bosch môžu mať aj ďalšie zaujímavé funkcie a parametre:

  • Displej
  • Odložený štart
  • Množstevná automatika
  • Invertorový motor
  • Aqua Stop.

Spresniť parametre
8 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08