Obnoviť stránku

Automatické práčky AEG

Pračky AEG – banner

AEG práčky: Najlepšia voľba pre šetrné pranie

AEG práčky zbavia vaše oblečenie všetkých nečistôt a tiež zachovajú jeho hebkosť, nech už ide o akýkoľvek materiál. Môžete v nich prať jemný sveter aj hodvábne šaty a zostať úplne bez obáv, hrudky ani poblednuté farby nebudú vašou starosťou. Práčka AEG môže navyše zvládať aj sušenie, pri ktorom ani po desiatkach cyklov nijako neohrozí napríklad funkčnosť vášho športového oblečenia. S AEG skrátka nešliapnete vedľa.

Práčky AEG 8 kg aj 10 kg

Pre každú domácnosť sa nájde padnúca AEG práčka

Nech už bývate vo veľkom dome alebo malom byte, v širokej ponuke rôzne rozmerných domácich pomocníkov si aj vy nájdete práčku AEG, ktorá presne zapadne na miesto určenia. Vyberte si model so štandardným rozmerom a kapacitou bielizne až 10 kg, úzku práčku s hĺbkou len 38 cm a predným plnením alebo vrchom plnenú so šírkou len 40 cm. Za zmienku stoja tiež sety práčok a sušičiek alebo priestorovo úspornejšie AEG práčky so sušičkou 2 v 1.

AEG práčky pre nenáročných aj fajnšmekrov

AEG práčky sa podľa schopností delia do štyroch radov. Rad 6000 ponúkne technológiu ProSense prispôsobujúcu dĺžku cyklu a spotrebu vody aj energie množstvu bielizne. Práčky AEG z radu 7000 pomocou programov ProSteam čiastočne zabránia pokrčeniu bielizne a dodajú jej sviežosť. Modely radu 8000 ÖKOMix dokonale premiešajú praciu zmes pred začiatkom cyklu a chránia tak vlákna šiat. Práčky AEG radu 9000 SoftWater čistia a zmäkčujú vodu a zvyšujú prací účinok.

AEG práčka pre nenáročných aj fajnšmekrov
Práčky AEG sú zárukou šetrného prania

AEG práčka je jednotkou na domácom trhu v praní a sušení

Ak vyberáte nového pomocníka do domácnosti, mali by ste vedieť, že AEG práčka je jednotkou na domácom trhu v praní a sušení. Presvedčiť by vás mohol tiež firmou získaný certifikát Woolmark, ktorý označuje výrobky dostatočne šetrné pre ošetrovanie vlny. Bonusom je potom možnosť predĺženia záruky vybraných práčok AEG na 5 rokov. Produkt stačí do 3 mesiacov od nákupu zaregistrovať na oficiálnych stránkach výrobcu.

Práčky AEG EcoLine – naše nejúspornějšie spotřebiče

AEG práčky z rady EcoLine vznikli s ohľadom na životné prostredie. Aj napriek svojej úspornosti však ponúkajú ten najlepší výkon bez najmenších kompromisov. Sú až o 30 % účinnejšie ako energetická trieda A. EcoLine práčky AEG tak šetria zdroje a zároveň vyperú vždy s dokonalým výsledkom.

AEG pračka pro nenáročné i fajnšmekry

Ako vybrať správnu práčku

Ako sa správne starať o práčku a sušičku

Prečo práčka AEG?

Práčka AEG je výsledkom viac ako 130-ročnej tradície. Presne toľko rokov sa inovatívne nápady značky premieňajú do praxe. Ak teda chcete hrať na istotu a vybrať si kvalitný výrobok, pozrite sa na AEG práčky.

Ktoré parametre treba zohľadniť pri výbere AEG práčky

Ak chcete byť plne spokojní, mali by ste pred nákupom pamätať na niekoľko dôležitých parametrov:

  • Prekontrolujte rozmery, aby ste sa uistili, že sa vaša AEG práčka zmestí, kde potrebujete.
  • Kapacita bubna určuje, koľko kilogramov bielizne práčka AEG pojme.
  • Zaujímavé funkcie, ako napríklad automatické dávkovanie pracieho prostriedku, vás zaručene potešia.
  • Energetická trieda vám prezradí, koľko elektriny a vody spotrebuje vaša práčka AEG.
  • Práčky so sušičkou AEG predstavujú komplexné riešenie 2 v 1. Ponúkajú praktické a priestorovo úsporné umývanie.

AEG práčka: vrchné alebo predné plnenie?

Ktorá AEG práčka je pre vás vhodná? Môžete si vybrať medzi práčkami s predným alebo vrchným plnením:

  • AEG práčky s vrchným plnením sú menej náročné na priestor. Úzka konštrukcia však viedla k menšiemu objemu valca. To znamená, že AEG práčka pojme menej bielizne.
  • AEG práčky s predným plnením sú náročnejšie na priestor, čo je však vyvážené objemnejším valcom na veľké množstvo bielizne.

Základná starostlivosť a údržba práčky AEG

Aby vám práčky AEG spoľahlivo a dlho slúžili, odporúčame vám kúpiť čističe a zmäkčovače vody.

Zaobstarajte si k práčkam AEG aj príslušenstvo

Príslušenstvo pre práčky AEG obsahuje všetko potrebné vybavenie na bezproblémovú prevádzku. Nájdete tu náhradné diely, hadice, čistiace prostriedky ale aj iné produkty.

Pri výbere AEG práčky zohľadnite recenzie používateľov

Radi dáte na názor iných? Potom sa pozrite na najobľúbenejšie AEG práčky. Recenzie totiž môžu veľa prezradiť.

Spresniť parametre
71 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08