Obnoviť stránku

Pozáručný Upgrade AlzaPC

39,90 €

Pozáručný Upgrade AlzaPC

Službu nie je možné zakúpiť ku komponentom, ktoré sú skladom u partnera.

Máte doma počítač či notebook značky Alza/Rapture, ktorý je už po záruke alebo potrebuje vdýchnuť nový život? Práve pre vás máme službu pozáručného upgrade PC/NTB. Preškolení Alza technici zaistia kompletnú a profesionálnu montáž vášho zariadenia.

Pozáručný upgrade PC/NTB

So svojím počítačom či notebookom sa ešte nechcete rozlúčiť, ale zároveň by ste ocenili vyšší výkon, lepšiu grafiku alebo kapacitu disku? Naši profesionálni technici radi navrhnú ideálne riešenie priamo na mieru vášmu zariadeniu i peňaženke, vymenia vybrané komponenty, aktualizujú ovládače a testujú celkovú funkcionalitu. Hotový počítač expedujeme do 5 pracovných dní od doručenia vášho počítača na naše oddelenie.

Ako to funguje?

1. Upgradujeme zariadenie až do veku 6 rokov.

2. Po zakúpení služby vás do druhého pracovného dňa kontaktuje náš špecialista a navrhne riešenie.

3. Následne vám zašleme ponuku vhodného upgradu na odsúhlasenie.

4. Potom stačí zariadenie doniesť na ktorúkoľvek pobočku Alza.sk. 

Počítač či notebook starostlivo zabaľte a zálohujte si svoje dáta. V kontexte rozsahu upgrade nemôžeme zaistiť, že dáta budú zachované v plnom rozsahu. Za stratu dát nenesieme žiadnu zodpovednosť a negarantujeme ich uchovanie.

Všetky pôvodné komponenty vám vrátime spolu s vašim obrodeným zariadením. Technici vykonávajú aj záťažové testovanie špecializovaným softvérom na overenie plnej funkčnosti minimálne po dobu 12 hodín.

V prípade, že zakúpite službu a nebudete s navrhnutými variantmi súhlasiť alebo službu do 14 dní od zakúpenia nevyužijete, bude vám účtovaný administratívny poplatok 12 €. Ten je účtovaný z dôvodu čerpania služby a pokrýva čas nášho odborného technika.

Záruka a reklamácia komponentov

Záruka sa vzťahuje iba na nové komponenty, nie na celú zostavu. Čas opravy sa počíta odo dňa prevzatia od zákazníka po deň, kedy je tovar pripravený na vyzdvihnutie. Zo zákona máme 30 dní na reklamáciu.

Profesionáli k vašim službám

V prípade akýchkoľvek otázok sa neváhajte obrátiť na našich vyškolených technikov. Tí vám radi zodpovedia všetky otázky od hardvéru cez softvér až po hry.



Kód:  SL010us
Záruka: 36 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19